Tak jsem zase po večerech udělal něco málo na Toyotě :-)
Přepájel jsem koncovky na baterii a na dálce, takže konečně můžu ovládat naviják na dálku a nemusím to hledat někde pod autem :-)
Další na řadě je interiér, trošku jsem oživil zbraně aby neměla zbraň pouze jednu barvu a nevypadala tak moc hračkovitě :-) není to nabarvené nějak extra, ale na moje poměry úspěch, děláno štětcem a starými barvami. Je to taky znát :-) :-D
Další přišel na řadu exteriér hiluxe :-) ještě to není úplně hotové, zatím je vepředu kovový emblém hilux 4wd. A polepy. Na mřížku chladiče se mi kovový nevešel protože je dělaný na masku s kulatými světly, jelikož mám hranaté tak jsem přední dal na palubovku. V interiéru ještě budu muset nějak udělat ,, přemostění ´´ z PSH aby tam furt nekoukala axial převodovka :-) když zajedu hlouběji do vody tak to zacáká celý interiér :-(
Nyní čekám jen na ten hardtop a disky, který jsou už zaplacený. Měli by být příští týden tak uvidím jak to dopadne. Už se na to těším :-)
No a po výplatě přijdou na řadu zrcátka, šnorchl, a zahrádka s rámem. Chtěl bych ještě fendry, ale na mexu jsou za 800 a to mi přijde celkem jako darda :-( a nevím jestli je zase až tak moc potřebuji :-) :-D
Nějaký fotky :-)
zbraně

Volant

Interiér

Exteriér

Je to nezvyk nějak to prokouklo, ale celkem jsem spokojený, mě se to líbí a to je hlavní :-) :-D pokud někdo nějaký nápady a připomínky tak sem s nimy :-)