No teď už s tím nic neuděláme, tak to tam tak zůstane došlo k tomu tak, že já se staral o ten dřez a sporák a kámoš dělal šuplíky a nějak jsme se předem nedomluvili :-D
TRX-4 Defender, Defender 6x6 Caravan, MB Unimog 6x6, Toyota Tundra, TATRA 815/7 8x8
a další autíčka a lodičky pro radost.. :) FOTOVIDEO Vše pro RC modely & expedice: www.rc-balik.cz
Jestli se nepletu tak ty doplňky jako televize a sporák sou z papíru,takže když to projedeš bahnem príjdeš o televizi :-D EDIT: musel sem to smazat :oops:
Naposledy upravil(a) Deff maniak dne 02.11.2014 21:50, celkem upraveno 2 x.
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
Já nechápu proč hned každej myslí že to auto hned zkurvíš......přeci musíš bejt trochu soudnej a jezdit s autem podle toho na co je stavěný.....s timhle obrem přeci nebudeš vymetat půlmetrový louže nebo jezdit tak aby se kutálelo.....
klucí máte to moc povedený až by se dalo říct že úchylný :-D ty detaily jsou fakt super tak už tu boudu zavřete a začněte jezdit ať se vidí jak to funguje :tleskam: a ty jízdy v bahně já když mi přišel od slicka rám na MANa tak jsem říkal že žádný bahno a nedalo mi to a už dokážu jezdit po korbu v loužích a je to super :OK: :hura:
Díky, no snažíme se ať to trochu vypadá. :FINE: S tím blatem to ale nepůjde. Vodu a hlavně bláto moc v lásce nemáme, takže toto určitě do takového terénu nebude :NO: Ale věřím, že je to sranda v bahně ale ty důsledky :-(
TRX-4 Defender, Defender 6x6 Caravan, MB Unimog 6x6, Toyota Tundra, TATRA 815/7 8x8
a další autíčka a lodičky pro radost.. :) FOTOVIDEO Vše pro RC modely & expedice: www.rc-balik.cz