Zatím tady hodně lidí napsalo že by si pár kousků vzali, ale nikdo to ještě nenabízí. Tak jsem se předběžně domlouval a pokud by se nechalo udělat 100ks malých a 100ks velkých, tak by při maximálním namáčknutím k sobě byla cena tisku cca 400kč plus nějaká práce s tím(400kč/h). Jak jsem psal o něco víš, tak si budu nechávat tisknout samolepy na dvě auta a taky pár kousků podle Lubošova návrhu. Nemám problém to nechat udělat všechno a nějak rozumně to rozeslat(několika lidem, kteří si to mezi sebou dál rozdají, fakt nebudu posílat 20 obálek ;) ) Jen neznám konečnou cenu za 1ks, ale přibližná se dá vyvodit z toho co jsem napsal.
LR Defender 110 Hard Top MP
HPI Baja 5B SS
Spektrum DX3S
Pokud máš k tomu přístup,tak to klidně nech udělat a pro lidi co se stýkáme to rozhodím.Peníze bych ti hodil za všechny.
Původně jsem to chtěl nechat natisknout,ale musel bych hledat nějakou ochotnou reklamku.
Tak jsem dnes měl chvilku a zkusil vytisknout pár těch klubovek jen na obyč papír v různých velikostech a ukázat Vám jak by to mohlo vše vypadat. Přichycené to je zatím jen izolepou (pro rýpaly a detailisty :lol: )
Super Carlos...šikula :wink: A rozměry máš jaké? Vypadá to na dveřích ta 40mm a na zadku 15mm. Ta na zadku už vypadá docela mrňous, ale ta na čumáku je ještě tak akodrát...
Přemýšlel jsem jestli nejsou i ty 4cm velké a nestačili jen 2cm. Ale ono se asi každému stejně líbí něco jiného a tak už to bude jen a jen na to majiteli kam a co nalepí.
Na dveře menší určitě nee :) Aby to bylo scale, tak je to běžnej poměr (a možná to máš ještě o něco menší) viz. http://www.simmonites.com/vehi/camel%20trophy%20Import.jpg Ale to jsem napsal co tam budu mít já. Je pravda, že je na každém co tam chce a ať si tam prdne co je libo :wink:
Tak mi LUB také udělal profi návrch, hned šel do tiskárny na samolepící papír a pod izolepu hned na auto.
A na autě..
A zásoby
LUBe, vypadá to super, dík :-D