A celkový pohled na podvozek, prozatím osazený střídavým motorem LRP 22 závitů. Ještě mě čeká jeden složitý výrobní krok a to řízení, tak snad to dopadne dobře.
Je vidiet tvrdy proficializmus a vyhranie sa z detailami ktore si vacsina laikov ani nevsimne, :o klobuk dole pane mistre! :FINE: :tleskam:
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01 Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Viber aktivny!
Díky za chválu, to povzbudí :wink: Ještě je na tom hoooodně práce a bohužel jsem perfekcionysta, což mi práci dost stěžuje, takže se mi to snad jednou podaří dotáhnout do konce. Musíte mě občas hecnout, ať mám větší motivaci.
Slick7 píše: bohužel jsem perfekcionysta, což mi práci dost stěžuje.
To znam! :lol: No prave ty co na to jednoducho prdia maju zvacsia jednoduchsi zivot! :lol: :wink:
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01 Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Viber aktivny!
Tak další malý pokrok, nové disky a napasovaná kabina. Taky se mi už podařilo vyřešit řízení, toho jsem se opravdu bál, protože tam na to není opravdu moc místa, kvůli rouře. Disky jsou lité z resinu a přilepené na upravených origo diskách Tamiya, druhá odlévaná poklice je po utáhnutí hlavní matice přišroubovaná k disku dvěma šroubky.
Já myslím, že vzhledem ke zdvihu tlumičů ne, taky tam ještě nejsou blinkry a blatníky. Sice jsem napsal, že kabina už je napasovaná, ale ještě půjde trochu srovnat.
Tak možná, příští rok pojede Loprais Dakar s Tatrou s touto koncepcí Morpho, neb jak víte došlo ke spojení, nebo navázání vzájemné spolupráce, mezi Tatrou a Dafem, který, jak víme, jezdi Dakar s nezávisle zavěšenými nápravami, pod názvem Ginaf.
Již mě oslovily přední konstruktéři z Tatry a přizvali mě ke spolupráci na tomto projektu :-D
Ty si v uvode pisal ze mas rad ked druhy nielen pozeraju a citaju ale aj daju nejaky koment, ale ked na tvoju pracu pozeram tak som nejak onemel ... palec hore a klobuk dolu, uzasna praca !