Jsem to už měřil a na nasazený pneu má ten vnější odendavatelnej kroužek 54 mm. Což mě vede k disku 2,2 a na netu jsem je taky našel ve 2,2. Večer ještě zkusím sundat gumu a přeměřit to bez toho kroužku. Je totiž pravda že ten kroužek musí bejt větší, aby překryl rantl gumy, takže možná.... No uvidíme
2,4 Ghz
SCX10 - Toyota Hilux
SCX10 - JEEP JK
SCX10 - Land Rover Discovery Camel Trophy
MST CFX - Range Rover Camel Trophy
V3S
Tamiya - Porsche Jägermeister
2x Traxxas Slash
Hlavně 2,2ky jsou širší,takže se guma nepěkně natáhne. Neváhej a vyber si kompletní kola jaký ti sednou.Ta investice není už zas tak veliká a kola dělaj auto,né? :lol:
Jo to je pravda... Přeměřil jsem to a jsou to 1,9. Jak tak na to koukám, tak na to dám asi tyhle http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... e-2x-Tires. Má někdo zkušenost? Jsou v průměru jen 101 mm, takže vcelku zmenšení. Disky nechám, kdyžtak si udělám hezkýho ježíška :-D
2,4 Ghz
SCX10 - Toyota Hilux
SCX10 - JEEP JK
V3S
2x Traxxas Slash
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Na kapotě je štír :lol: Tohle jsem tam nalepil kvůli ženě, zbožňuje zvířátka.... A když mi nechala udělat jako překvápko v předsíni poličku na dvě auta a tank, tak poroč ne :-D
2,4 Ghz
SCX10 - Toyota Hilux
SCX10 - JEEP JK
V3S
2x Traxxas Slash
Díky moc.... Ještě to o víkendu otestuju. Nevím jetli to dávat ještě níž, když jsem zkoušel max křížení, tak kola šly krásně do podběhů. Ještě doladit intoš a je komplet hotovo.....
2,4 Ghz
SCX10 - Toyota Hilux
SCX10 - JEEP JK
V3S
2x Traxxas Slash