Oba dva,s Radimem,jsme měli stejný problém:povolovali se nám diferáky.Mi zadek,Radimovi předek.Já měl zadek na tvrdo,bez kuliček zavřený a tak jsem to chtěl mít i nadále.Jenže Radim potřeboval řídit a tam to natvrdo nejde.Zjistili jsme,že oba máme(asi)už nefunkční tu malou pružinu uvnitř.Radim to vyřešil tak,že konec šroubku zakápl sekunďákem a nastavenou svornost mu to drží a já,po pokusu s kuličkama,jsem je zase vyndal a celé to taky zalil sekunďákem.Zkrátka obě strany diferáku slepil k sobě.A je klid.Doma to doleju tavkou a je po ptákách.Super jsme si zajezdili a užili srandy.Trať je však stále měkká.
Hmm jsem ani nevěděl, že to má kuličkáče. To naštěstí u našich tétéčkových planetových nehrozí 8) No jinak se zavřeným zadkem to jste dobří, to musí být přetáčivé jak prase. To jsem dával na drift ale rally a i tohle pojedu se zavřeným předkem.
Tož se zavřenýma difama nebo samosvorama se jezdí závody normálně i u velkých. Má to mnohem lepší trakci třeba s tím zavřeným předkem a hezky to vytahuje ze zatáček. Horší rejd zrovna na téhle trati vadit nebude.
Ondra:Tak na téhle trati to vadit asi bude,páč není nic moc široká.Ale možná se mýlím a bude zavřený předek lepší.Ale myslím,že zadek tady nevadí.Spíš si s ním pomůžeš.Ale je to věc názoru. Milan:Neboj a neotálej,je to fakt sranda.A jestli a co zavřít,zjistíš sám.
Kiki: No je to taky samozřejmě o pocitu z jízdy, mě ten předek vyhovuje. No nevím jestli teda neklamou fotky ale mě se zdá trať široká teda dooost :-) a ostré zatáčky tam taky moc nejsou, takže myslím že se tam nějak s přední špérou napasuju 8)
A na to ještě navazuje to,že aby jsme si v sobotu stihli trochu zajezdit,tak musíme s trialem začít dříve než v 10.hodin ;-) Už se brzo stmívá a tam to je navíc v rohu ve stínu.