Kuba93
Píšu strašně moc!

Re: MAN KAT 6X6

Sice napisu uz napsane ale nejde to nerict znova, fakt krasna prace, bal bych se s tim jezdit az.. :-D
RC4x4-Shop(.)CZ
Ford F150 Raptor Custom Project
CC-01 Jeep Wrangler YJ
CC-01 Isuzu Amigo
TA-02 Ford F150 Trophy
TA-01 VW Race Touareg
TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3
Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
rc-vitek
Píšu hodně

hele já jen sedím s otevřenou d****u a zírám na tvou úžasnou práci :tleskam: :tleskam: snad se někdy taky vypracuju
Mitsubishi Pajero - CC-01-doladěný k obrazu mému
Mira
Veterán fóra

... a jak vypadají jízdní vlastnosti podvozku? Oblíbené téma křížení a tak, má to svoje specifika ta 6x6, mně se to líbí vždycky a převelice, když jde někdo do 6x6, sleduju to pak jak mlsnej pes.

Jestli dobře koukám ... zajímá mě, jak jsi vyřešil zavěšení těch zadních náprav, vidím na foto první normálka alá axial 4 link nebo 3 link, špatně tam vidím, no a zadní, to je jenom "dvoulink"? To taky funguje? Nebo tam fakt jenom blbě vidim..?

A z čeho je ten luxusní rám, PSH nebo jsi kul nějakej kov..? Vidim pidisváry... :o

noo a taky nevidim kardany, jak bude ta zadní hnaná..:??? Hladný po odpovědích :!: :!: :tleskam: :tleskam: :tleskam:
DT-swiss
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Diky moc opravdu, uplne si to uzivam to cist
No a k dotazum, prvni a posledni napravy jsou 4 link a druha je 3 link, sasi je ocelove svarene, na nej udelam psh imitaci realneho sasi, druha naprava je pruchozi vyrobena ze dvou axialek, posledni je vzhuru nohama aby sedel smer otaceni, predni zatim nemam kvuli penizkum v pohonu a mam ji na gmadech tlumicich at se mi na makadanu nerozchrasti to psh:-)
Projekt MAZ 537A, Jeep WRANGLER RUBICON, In memoriam MAN KAT 6x6
http://dtswiss.rajce.idnes.cz/
maztekk
Veterán fóra

sasi je ocelove svarene, na nej udelam psh imitaci realneho sasi

Ty jsi fakt blázen, jsem rád že tu jsi a jsem zvědavý jak se s tím popereš. :FINE:
Mira
Veterán fóra

... tak to je hustej nápad s tou zadní zadní nápravou. A tam máš kardan jakej mezitim, CVD (nebo jak se jim říká, s tik kulatým tamtim)? Zvládá to, když máš jednu v maximálním a druhou v minimálním zdvihu? To musí bejt celkem zvostra výsuvnej, na tom malým kousku, či jak..? Dělá to z nápadu 6x6 velmi dobře realizovatelnou věc.

No a co vůle, než se točivej moment dostane až na zadní zadní kola, to už přední a zadní přední dávno zabíraj, nebo ne? Jak to jezdí v praxi? Máš jistě už el, jistě už jsi jezdil, to nemůžeš vydržet nevyzkoušet :FINE: :FINE:
DT-swiss
Častý přispěvatel

Znovu moc dekuji ;-)
mam axialovske kardany, mezi prevodovku a druhou napravu budu muset nejspis kojpit od zili lepsi kardan, mezi 2. A 3. Napravou mam axial kardan, ty hvezdicove plasty jsem serizl zhruba na 3 cm, kardan se nerozhakne nikdy, vule pohonu jsou naprosto dobre a nejdou poznat, horsi jsou plastove linky, to pri velikosti kol vaze a tak dost nezvladaji, v elektronice to nemam, pojezdim az to bude hotove, ale samozrejme v dilne uz to pustene bylo, ale je to o penezich, mit linky v kovu poradnou prevodovku a dobre kardany tak je to hukot, v naproste jednoduchosti je krasa
sWiNe
Veterán fóra

No tak ty linky jsou vzhledem k tomu cos udělal náročné asi jako poškrábat se na prdeli :lol: Zbytek je o penězích no. Ale kloubouček Ráďo, ale někdy se stav sakra se všema skvostama aspoň to ukázat ... někdo tě autem vezme. Se vsadím, žes ještě s ničím od Dinga ani pořádně nepojezdil ... (polštář a deku v pokojíku nepočítám).
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
DT-swiss
Častý přispěvatel

Skokl jsem do obi pro hlinikovou kulatinu za 60 kc a kloubky corknu z shortcourse trucky, dovnitr zavitovou tyc a bude, at jdou s tema cenama rc veci do dupy uz, a moc dik, snad se nekdy stavim pojezdit, a faktem je te z 8 modelu jsem si pojezdil s dingem a exem poradne, jinak porad jen neco mastim :-D, a kat bude muset pockat do pojezdeni na financni injekci, protoze zkousel jsem pojezdit a jako scale vzhled a tak supr ale zvuk 2 roky vyjete prevodovky a cvd neni moc libovi a nutne potrebuju dokoupit nahon na predek, vnitrek napravy kardan a tak
DT-swiss
Častý přispěvatel

tak mala ukazka z podvozku, jeeezis tam bude jeste prace, no zhruba uz tam neco videt jde
vse se snazim delat podle skutecnosti
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Loupak83
Přispěvatel

:FINE: moc pěkný :OK:
X-ray T3/2012 Stock
Durango DEX410V3, Durango DEX210
Axial SCX10 Dingo
FB: http://www.facebook.com/pages/RC-Semily/386434194776233
DYNO
Častý přispěvatel

Ty jo naprosta parada! :-) neco neuveritelnyho! :-)
DT-swiss
Častý přispěvatel

diky moc :BYE:
ted je to pri stavbe ohromne, krok dopredu a dva zpet, porad na manu neco delam a vubec to neni videt, potrebuje nutnou financni injekci lepsi motor, 55 nema sanci, prevodovku a kardany regl...
dal jsem to do laku konecne, ten je nastesti paradni a libi se mi ovsem na fotkach nejde vubec poznat, z bile sel totiz do ....... (chvile napeti) ... bile 8o
je pekny lehce leskly ale urcite ne moc
na kabine musim dodelat zebrik a pochozi prostory, jinak mi uz sviti vyladene odpruzeni vule atd, cekam uz dost dlouho na lepidlo bez ktereho se nehnu
zatim tak:
nic neni definitivni!!! jen foto ze stavby

http://dtswiss.rajce.idnes.cz/MAN_KAT_6x6

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Wendis
Veterán fóra

Hele už ti nebudu psát nic,opakoval bych furt tu samou písničku... :-) :-) :-)
:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
salvatore
Veterán fóra

Jdu jezdit desetiny. Pěkně s lexanovou hnusnou kastlí...

Zpět na „Trucky, zemědělská technika a vícenápravové stroje“