Zdravím mistry volantů:-)
Nevím jestli se to někomu taky stalo, ale než budu psát někam (asi na podporu hry) tak se zeptám zde. Při hře (SP, 4 auta u sebe poblíž, origo hra, žádné přidané mody - jen originály a žádné úpravy) :
1) u auta kterým jsem tahal a i u vytaženého z řeky se mi kouslo řízení a nejde s tím hnout a u druhého auta (když se do něj přepnu z auta stojícího poblíž) zůstal nějakej kvalt (i když zobrazena řadička je po přepnutí na AUTO) a plnej plyn. Aniž bych na cokoli mačkal (jen sem se do něj přepnul)= hrabal jak blázen sám od sebe:-)
2)rozbitý auto jsem odtáhl do garáže : proběhla oprava a doplnění paliva na 100% stav. Vyjedu pár metrů od garáže a najednou mi začnou naskakovat body poškození ( 7,5,17,37)a za pár vteřin je auto na šrot , z motoru lítaj "jiskry" a auťák je cca 5 m od garáže po provedený opravě NEPOJÍZDNEJ.
Je to chyba jen u mne? (PC=nic jsem nestahoval v tu dobu, PC dle " advanced systém care" vše dobrý stav, místa na disku cca 50 GB, čištění C- cleanerem ,antivirák funkční, PC stíhá v pohodě na max detaily, OS: W7) Spin Tires hraju od 15.6 cca 4-5 h denně. Výše popsané se mi stalo už na mapě KOPEC asi 2x a nyní na ŘECE už 3x. Hru musím vypnout a znova spustit (někdy i 2x) jelikož auta stávkují jak je popsáno výše. Díky za případné odpovědi a pokud by to bylo hrou tak asi budu muset napsat na podporu. Jaryn