Tak klucí, já dodělal to co jsem zapomněl a chtěl jsem to mít už na předváděčku :oops: Jsou to sice jen malé detaily, ale to už určitě víte, že si na tyhle maličkosti potrpím.
Opět jsem vyleštil přední hák, ponořil do laku, aby zas nematněl a nasříkal čep, . Omotávka provazu firemní nápis, který už je nějaký čas na celém autě. Pod tím jsou 2 vrstvy smršťovačky a na to přišlla tato s popisem.

Na řadu přišel i úchyt háku, pro lepší tahání spolujezdkyně do ruky ze stužky. To samé i zadek.

A konečně jsem vymyslel kam umístím Pullpal, ale samozřejmě zároveň vhodným způsobem, aby šel lehce vyndavat, jako všechny vyprošťovací věci na autě. Jen se vyhákne a vysune ze šroubku, co drží šekl. Takže rychlovka a je to úplně na fest.

A poslední gumové lemy blatníků. Jsou to gumy co má na Vitaře sWiNě- díky Ondro. Mě se docela líbí, jen mě mrzí, že jsem to špatně rozměřil a na jednu stranu chyběl kousíček, tak ani na jedné straně nejsou lemy úplně dokonce k předku. Byl to první pokus a jsem rozhodlej, že to časem předělám, jinak se mi to až na ten malý nešvar vcelku líbí.

Vychází to fakt tip ťop :roll:

A to je tak poslední tečka po celé přestavbě. po dvou dnech ježdění mohu s klidem říct, že se celé auto povedlo a všechny neduhy na autě byli odstraněny. Zrcátka se vrací fakt parádně přesně na místo a nemyslete si, že jsem se celý měsíc věnoval jen kosmetice. Šlo mi především o funkčnost a vůle a od 3 linků po nápravy a uchycení tlumičů po zbytek je lépe dělané a vše takřka hodně předimenzované. Jdu stříhat video, tak se pak podíváte sami, jak to pěkně maká.