kluci tak během dvou týdnů-pokud neseženu levněji,budu řešit něco z RCmodelex,tak kdyby jste někdo něco chtěl,svezem se na poštovným. Jinak jsem se se dal do přestavby šáska,a prodlužovat,nebo dělat z profilů netřeba,vymáčknul jsem z toho cca 420mm rozvor,reál auto má 4500,takže při 1/10 bych měl mít 450,ale to je ta základní vojenská verze,když z toho dělaj ty expediční a doprovodný speciály,tak podle fotek je to malinko"short",takže i těch 420mm bude pěkně scale :OK:
jj,to je ono.Ale ten vojenskej je fakt ekl,jako každá armádní technika,mě se to prostě nelíbí. Ale když dáš do google MAN KAT 1 expedition,nebo dakar,tak ti vyleze něco takovýho co to bude. Páč prznit a dělat zas jedinou trialovku v teamu se mi nechce,tak udělám doprovodné vozidlo,a páč jedinou dakarovku má Stepix,tak mu budu dělat assistenci na cestách ;-)
ty jo fando, já ti nevím, mě se to moc nelíbí... je přeci tolik jinačích a hezčích aut... zase je pravda, že těma tvarama je to fajn na stavbu, to by postavil i patlal jako já :-D
2Stepix-ty jeden,za tu dobu už jsi asi pochopil,že jsem tak trochu jinej :-D ,takže i vkus tak mám.Komu jsem to ukázal-krom Jurdy,tak každej řekl,že je to naprosto hrozný,že to vypadá jak vlak,atd a je to tak.Je to prostě tak hnusný,až je to krásný,a když pogooglite tak zjistíte,že tohle auto je fakt srdcovka mnoha RCčkářů. já když to viděl,tak prostě jsem řekl-tohle musím mít,třebaže jsem dodělal Defíka,vše zánovní,přes mrtvoly,je to nádherný auto!!! Stavebnice stojí cca 5.5tic-jen bouda!Takže překecat někoho kdo to umí.A nemysli,ano je to hranatý,ale těch prolisů,atd.A když budu mít možnost to vizuelně poladit podle svýho-zkrátka se těším.A jestli budeš ještě chvíli oponovat,tak si to s tím asistenčním vozem rozmyslím a bude za trialovka :-D BTW-Wolffe pravda,ty kovový kardany jsem sundal a ty delší budu bastlit s těch origo Axial,takže kdyby se někomu válel Axial kardan,nebo jeho kus,Fanda uvítá.A tyhle kovový Jun-fac ani nevím jestli budu mít srdce dát,třeba si jednou udělám Unimoga,a tam by šly :HOPS: Tom-ano Orty budou oříšek,a ne vše projedu,ale zas nebudem jen na Ortech,ne.A považ,jaká to bude kompozice,celá naše expediční výprava a k tomu nákladák :tleskam: BTW-podle barvy-nedělal tuhle 6ti kolku Wolff???
no mam to schovany v garazi a ta modra ta je fakt super takze dalsi def bude zase mooodrej uz se na nej tesim a fando tohle auto mam postaveny v meritku 1:35 tak kdybys ho potreboval na mereni tak se ozvi :OK:
JJ,díky.BTW-jestli na to auto budete na netu koukat,tak 99% je to stavbenice z USA,ale stojí 269dolarů,masakr.Dělají to v měřítku 1/10 a 1/12,jen pár je jich vysochanejch... A zrovna tenhle modrej je desetina s těma pneu co jsem chtěl.mají 132mm a je to jen tak tak,takže další možný jsou tyto http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... 2-2x-Tires mají 140mm,na některých Manech jsou a vypadá to hodně off road!Co vy na to? Pneu ale není to co mě trápí,momentálně nejvíc disky,tyhle truckový disky jsou neskutečně drahý,a nějaký beadlocky na Honcho by na tom nebylo to pravý.Bohužel scale truck disky jsou taky za 3tic a výš,a to je fakt hodně.Když vezmete i pneu+rezerva,tak jen za kola 5tic,zas tak blázen nejsem.Našel jsem tyto,vypadjí ještě trochu reálně? http://store.rc4wd.com/OEM-Steel-22-Sto ... p_110.html černý samozřejmě vypdají o trochu lépe. Na tom modrým jsou disky Humvee cca 3.600,- s poštou 4ks !!! :-( 8o