Můj milý deníčku :lol:
Velikonoční pondělí jsem strávil u Martina (poschlmartin) na akci
Lovecká výprava Dubová 2014. Moc se mi to celé líbilo. Vidět po dlouhé době známé tváře a ještě k tomu luxusní terén. Počasí také přálo, takže dokonalá akce.
Večer před tím jsem vysprchoval a vyleštil auto, ponatíral oděrky nárazníků, aby bylo na ten den hezké. V dubové jsme vyrazily a auto nezůstalo ani 5 minut čisté. :-D

Naskytla se situace kdy se poprvé fakt vhodně využila kladka a její součásti. Jen jsem stál na místě a naviják pracoval :OK:

Jenže po dvaceti minutách jízdy jsem jel ulovit kapra a rozhodl jsem se že umeju auto od bláta :roll:

V tom začalo auto divně reagovat, jdu blíž a vidím že se kola točí na půl plynu. Vytáhnu auto z vody a vidím rejd vpravo. Najednou začlo pod kapotou pěkně kouřit :-p

Než jsem vypnul baterku, tak koukám jak to taví krabičku. Udělal se na boku puchýř, praskl a vyfoukl zbytek natlakovaného kouře. Vylítlo to jak z papiňáku, ale asi to zamezilo plamenu.

Tady je vidět roztavený bok krabičky.

Zatím jsem se neodhodlal dostat součásky z krabičky, protože ten smrad z toho je příšerný a dukaď nebudu mít régl, tak nebudu zbytečně smrdět v bytě :lol: Krabička je na chodbě v igelitu a je to lehce cítit a Tacoma je v pokoji a je taky načáchlá tím spáleným zápachem. Ještě včera jsem to cítil na prstech a to jsem se několikrát myl :lol: Byl to DSYS MDD90 a měl jsem na motoru transily. Takto brodím hodně často a toto se mi po roce používání toho réglu poprvé.
PS. Musím pochválit práci fotografa, že zachytil tyto snímky. To se jen tak nestihne zachytit a myslím si že jsem vypojil baterku tak do 10 sekund :FRIENDS: