Renglon
Přispěvatel

Re: Euro Truck Simulátor 2

Při slídění tahačů do ETS 2 jsem nenarazil na žádnou Liazku či Tatru, nebo v úzkém kruhu známou Škoda Xena. Neviděl to někdo z Vás ke stažení?

Koupil lacinýho M-B, kterého jsem ještě očesal na minimální cenu k tomu řidičku Tinu a zvětčil jsem garáž abychom se tam vešli. teď dlužím 400 000 €.
Vlasta
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

vyčkej času. na našem foru http://www.forum.truckgames.eu se připravuje Liaz ve třech verzích kabiny

ObrázekObrázekObrázek
RC Fabia WRC Decro 1/10 Kyosho
Renglon
Přispěvatel

Na to forum jsem dřív narazil a úplně jsem na něj v tom množství zapomněl. Budeš prezentovat i zde vaše novinky? Jé, nádhera už se těším, ví se kolik bude stát a od jaké úrovně se bude moci koupit? Chystáte ještě další českou tvorbu?

Já si řekl, že pojedu už normálně, blbnutí bylo dost. Rozhlížím se, plynule brzdím atd. Vyjíždím z města a kamion najednou začína poskakovat a není to řiditelné, řekl jsem si asi chyba ve hře a pokračoval jsem podle předpisů dál. Za pár km to samé, ale to nebylo možné udržet na silnici a rozbyl jsem to. To jsem už dostal strach, že se něco posra.. Jel jsem z Polského Szczecin do Italské Verony. Stalo se to v úseku který vidíte na obrázku a jel jsem v pravém pruhu 60km/h a podruhé to bylo cca 90km/h. jel jsem tento úsek víckrá a pořád to dělalo. Možná to bude některým modem já tam přidával tahače. Pokud to někomu dělá taky dejte echo. Já se jdu mrknout co mám v modu a když tak sem tam něco promažu. Mimochodem za jízdy "cink-cink kasa" a já se lekl za co bože jel jsem piánko. Tak jsem si to načetl znovu a vyjel opět "cink-cink kasa" 8o a ono to hlásí, že řidič dojel a vydělal jsi něco málo přes 1000€, lepší než nic.
Obrázek
Vlasta
Přispěvatel

když je možnost, tak sem dávám nové věci, ale download se plní různýma pičovinkama, a ty není možné kopčit všechny. lepší dojít, kuknout, sosnout, zkusit a když to nejde tak napsat aby se problém vyřešil
Renglon
Přispěvatel

Už jsem si u vás vytvořil účet. Čeká na potvrzení admina. Jsem natěšený jako dětsko o Vánocích.
carlos46
Píšu strašně moc!

Jako Líza super, ale dnes už bych jí fakt nechtěl. Jako malý si jí pamatuju, když jí měl táta. Bylo to strašně nepohodlné. Pak odešel z ČSAD do soukromé firmy a vyfasoval FH 12ku. Myslím, že to bylo v devadesátém prvním roce. Hned při první jízdě s ním jsem si to užíval úplně stejně. Lednice, topení, pohodlné sedačky a postele, Globetroter, takže místa jako doma v obýváku. Pamatuji si to jako kdyby to bylo dnes. Ježíš to byla paráda. Hned bych se tam vrátil :(
Renglon
Přispěvatel

Nejsem si úplně jist jestli 8x8 existuje i ve verzi tahač.
Obrázek
Moje děvče dostala silnější motor jinou převodovku, ale doufám, že lepší pač se v těch převodovkách nevyznám. Co mně rozladilo je, že když si koupím maják není vidět a když ho zapnu je vidět pouze světlo jako by ze vnitř nástavby. Když jsem zkusil si dát jinou nástavbu a na to připnout maják, taky se nezobrazoval. To mně otrávilo.
Obrázek
Vlasta
Přispěvatel

účet máš aktivní....

jinak ty bugy kdy nejdou vidět díly a věci...nesmí se tam srát moc modů do složek, potom likvidují samy sebe a dělá to paseku..to jsou ty interiery nad kabinou..kolo místo volantu atd
maztekk
Veterán fóra

Něco málo ode mě :-)
Obrázek
Obrázek
carlos46
Píšu strašně moc!

Ten mod dělá tuším 8x4 a ne 8x8. Ale možná se pletu.
Jinak 8x4 se dělá v několika variantách. Mě osobně se tato verze moc nelíbí, jelikož zadní nápravy jsou dle něho vkusu moc u sebe.

Obrázek

Já mám radši tuto verzi 8x2

Obrázek
Renglon
Přispěvatel

Chlapec psal 8x4 a mně se ty tři osy vzadu taky moc nelíbí. Druhá varianta vypadá lépe.
maztekk
Veterán fóra

Tak ještě interier a dodělané osvětlení ;-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Akorát mi vzadu nesvítí RZ, nevím proč :-(
Renglon
Přispěvatel

Tvůj čumák se mi líbí Maztékku. To si stahuješ nebo si to děláš sám?

Můj Tahač vypadal takto:
Obrázek
Trochu jsem si vidělal, což se o zaměstnankyni Tině nedá říci, ale mám ji rád, tak si ji nechám. :-D Zpět k věci, tak jsem si poupravil vozítko a dopadlo to následovně:
Obrázek
Já se držím hesla "méně je více", původně tam ta spodní světelná rampa neměla být, ale to mi tam něco chybělo. Zkusil jsem dle mého "klasiku" a vyšlo to. :FINE: Chtěl jsem i kryt nádrže, ale ta u tohoto podvozku nejde.
Mě osobně se líbí kombinace barev černá, červená a šedá (bílá, stříbrná). Tady ta kombinace už bohužel byla, tak to vypadá, že nemám vlastní nápad na kombinaci :-p. Škoda, že nejdou jednotlivé části karosérie nalakovat zvlášť nebo aspoň masku. Nápad na skin by byl, ale jelikož umím s PhotoShopem sotva základ, tak bych na záda nalepil moji profilovou fotku a zbytek auta by byl šedý a to bych zvládl i v malování. Závidím Vám, že umíte s tím zarábět a ještě někteří modelovat.
matbre
Píšu hodně

Já vezl nádrž do Vídně

Obrázek

Když jsem to složil volal jsem dispečerovi jestli má naky další náklad a on říkal že tym má zrovna jeden speciální který nechce svěřit řidičům a že by bylo dobré kdybych ho odvezl já, akorát že stojí v lomu kousek za polskýma hranicema, tak jsem tam skočil no a co jsem neviděl...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Když jsem to viděl tak jsem si říkal že se s tím nevlezu ani pod tu závoru co je u vjezdu do lomu, ale nakonec se ukázalo, že je to v pohodě....

....až na to že to bylo strašně těžké, Scanča se docela zapotila když to měla vytáhnou z lomu ven přes ten kopec, takhle to jelo na plný plyn

Obrázek

Z pruhu to vyčuhovalo jen o pár cm, takže se s tím dalo jet normálně

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Když jsem navěs odpojoval všiml jsem si že vedle stojí další drobek tak už asi vím co bude další zakázka :YOP: :YOP:

Obrázek
Trial Freeder -- Trial speciál -- Modrásek
Pajero Wagon -- CC-01 prodloužené -- Anežka
Vlasta
Přispěvatel

po dlouhé době vidím u dalšího můj model v akci :) potěší to :)

Liaz mod By P a t r i k
Obrázek

:1: http://www.uloz.to/xUzomgX/liaz-by-patrik-rar

Credits:
SCS
Vlasta
P a t r i k
Jazva
and???

nahrádza SCANIU

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“