Díky klucí snažím se,ale je to fakt trochu rovňoučký.Příští projekt bude lepší už mám v plánu jak to budu ohejbat ;-) Zítra snad dodělám zadek a pak se můžu vrhnout na kapotu a čumák 8o To bude masakr
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
mě se to líbí a vím, že až se to vyloupne tak to bude pěkný, když si vzpomenu jak vypadala bouda Yoty když jsi ji dostal do rukou a jak vypadá dnes :OK: :OK: :OK: pro mě jedna z nej
Díky ;-) Takže po dnešku je kapota hotová a začíná se dělat na masce ;-) Jo jen menší prosba nevalí se doma někomu přebytečný dvě kompletní paraboly z Defendra??
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
No jo :-D no asi nějaká chyba v systému :-D Se to i začíná podobat autu a nějak se mě to začíná líbit ;-) Teď se budu muset proběhnout po Mostě a zkusit sehnat kouřový plast na okna,ale asi nepochodim :-(
No jde to ale pomalu ;-) já jsem tam chtěl dát původně ten plast tak jedničku ze by se to tím i zpevnili,ale ten lexsan bude taky stačit.Jdu do dílny makat ;-)