Tak asi jste umřeli :lol: tákže využiji situace. :lol: Zkoušel sem svýho crosstygra přestavět na zadokolku.A výsledek?Zjistil sem,že mam vybitý baterky ve vysílačce. :lol:
PS:kdyžtak můžu zítra dát fotky.
Do těla tlumičů na píst jsem dal kousek gumičky, abych měl menší délku tlumiče. No a já blbec neměřil a když jsem dozádu dával platíčko na baterku tak při smontování jsem zjistil, že náprava naráží právě na to platíčko a je to od sebe vzdálené snad jeden centimetr. Mám to i docela dost nízko, takže to na 80% půjde o něco víš, ale ne na seriovou výšku. Ta je docela velká.
O tom jsem přemýšlel taky a zkusil jsem nalepit 200g olova na přední výztuhu rámu no a jak auto hapalo, tak se mi urvala ta vzpěra a měl jsem po ptákách.
Az ted sem dodelal tu pos*anou prezentaci na dejak.. Nesnasim to, este kdyz sem dostal za ukol predelat cizi prezentaci.. Bych se zastrelil radsi nez delat neco podobnyho znova.. :lol:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar