No mám tady udělaný víko ze stejnýho matroše jako je krabka, ale dneska jsem tu našel kus novýho plexi a dál už to znáš :-D :-D Škoda, že v tý krabičce je málo místa a nejde to pořádně poskládat. Možná bych jí i osvětlil :-D
Hilux na šasí Slick7 "TADY" Hilux "Žirafa" na SCX10 Hilux "KATONI" na TF2 "TADY" Crawlík Bullýk "RAJČE"
Už se těším...odvádíš dobrou práci,lze vidět jak tě auto baví a také si to kastlička zaslouží !! :OK: Litoval jsem,že jsem ji prodal...ale jsem klidný :-D je v dobrých rukou !!!! :OK:
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Svítit především, jsem původem elektrikář :-D Rampa se bude rozsvěcet zvlášť přes 4. kanál Všechno už je funkční. Už jenom čekám na ten hardtop, abych to mohl smontovat.
Hilux na šasí Slick7 "TADY" Hilux "Žirafa" na SCX10 Hilux "KATONI" na TF2 "TADY" Crawlík Bullýk "RAJČE"
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3