Podařilo se mi najít čas i na ten HILL, první poznatky:
HUSTEJ NÁŘEZ :FINE: :FINE: :FINE:
Takovej pocit z jízdy jsem nemněl ani v RBR, nirvána, až závodní orgasmus :-D
Při prvním pokusu jsem myslel, že mám nějakej bug, dyt to auto vůbec nedrží a naprosto nebrzdí 8o 8o 8o , pak jsem pochopil ..... Brzdy a gumy se musej první zahřát, aby začaly fungovat, auto se musí držet v otáčkách, páč tam není ALS. Pak to přišlo, zkrotil jsem tu bestii a zbavil se panictví, jinak se to nedá nazvat, takovej pocit z jízdy na OČI jsem v žádné jiné hře nezažil, každou zatáčkou se auto stávalo poddajnější a začalo poslouchat na mé zbožné přání. Když k tomu přidám tu realisticky vyhlížející krajinu při západu slunce, délku 20km, to napětí po 10 minut, prostě LÁSKA NA PRVNÍ POHLED.
Jěště jednou to tu zopakuji, nikdy víc jsem si za své peníze neužil zábavu na PC jako tohle. Pokud by vydali jen ten hill, pořád bych mněl pocit dobře utracených peněz. Tohle se opravdu moc často nestává, že vývojáři udělají hru pro OPRAVDOVÉ HRÁČE.
Proto ještě jednou říkám, podpořte takovou snahu, aby viděly že o TOHLE stojíme a KUPTE SI TU HRU!!!
Ted z5 na zem, každé auto se řídí jinak, Peugeot 405 T16 se mi jeví jako auto, které se musí nejméně krotit, proto jsem ho vybral jako auto pro výzvu na příští týden, samozřejmně se pojede jen celá varianta a samozřejmně klasická MIX verze, pokud se ostatním co si hru jen stáhly nepodaří sehnat verzi s Hillem tak dám v úterý nnáhradní rychlostku a tehle bude jen taková boční libůstka.
Tady je můj první čas: 405 T16, full MIX, sunny clear 9-57-992

A taky mi to nedalo, protože při tom času 4-14-889 jsem probrzdil dvě zatáčky , tak jsem jsem se k tomu ještě na chvilku vrátil a s časem 4-12-123 jsem už v celku spokojen, né že by nebylo co vylepšovat,ale v čase Hillu na to asi nebude už čas :-D

Tak se klucííííí snažte :-D :-D :-D