stiifii píše:NEchapu co myslis tim ze to je postavene k realu co nejbliz... proc to mas vyssi jak ascender? kdybys to nemel tak vysoky a mel to postavene spravne tak pri bocnim naklonu se ti "zborti" obe pneumatiky... hele vazne me zajima to tvoje mereni uhlu to sebou nosis nejak uhlomer nebo laser kterym meris jak mas zatoceny kola a jakej sklon ?
jednoducho. das si postavit karoseriu k podvozku. na matematike a vyske si pouzival uhlomer, tak asi +/- vies odhadnut uhol.A bortia sa vsetky pneumatiky, stale zalezi, na ktoru posobi vaha. Ale to iste tiez vies.
Toto je cca 20*:

uz som to tu rozoberal x-krat. Jediny dovod, preco som tam tie pitbully nechal je ten, ze s nimi model lepsie kopiruje teren ( kvoli zadnym listom to nepruzi velmi a tak pneu filtruju nerovnosti ) a ze som si vedomy ako sa model s pneu sprava a tomu prisposobim jazdu.Netvrdim tu, ze pittbully su zle pneu, su dobre, dokonca niekedy az super, ale zalezi od vyuzitia, vahy modelu, vyplne a toho, ci sa cloveku to bortenie paci alebo nie. Mne sa to bortenie a huzvanie pneu paci len do istej miery, ked to vizera ako sfuknuty bazen, tak to sa mi uz nepaci.
Nechce sa mi znovu vysvetlovat vsetko od zaciatku pre zopar jedincov, ktory proste nevedia pochopit, ze to, co jednemu vyhovuje, druhemu nemusi a ze niekto tu dava robit karoseriu tak, aby napravy pasovali ku karoserii a kolesa zbytocne netrcali mimo karoseriu.
Mex Hilux truggy,Mex Hilux doublecab canopy,Toyota Landcruiser`63 FJ45 pick up,HM Crawler,BJ70 trial - Vaterra Ascender,FJ45 flatbed,Jeep Grand wagoneer,1981 Tamyia hilux 4x4,Traxxas XO-1