MikeP píše:fakt pekny... a fj cruisera bys nesved... :D
To vis ze svedl. Jestli opravdu chces, tak si vyber fotku u ktere si myslis, ze by vynikla silueta a hod mi odkaz treba do SZ. Nebo mi posli odkaz na nejakou tvoji fotogalerii a ja neco zkusim vybrat :wink:
Myslím, že Luboš zvládne FJ Cruisera stejně hravě jako mého Land Cruisera :lol: nakonec to dopadne tak, že tam bude mít každý vlastní káru, což myslím, že vůbec nevadí. Hlavně že je stejný nápis a vše ostatní.
Jinak jsem si vzal tvojí radu k srdci a na dveře nalepil tu největší a opravdu to s ní vypadá nejlépe.
Takže ještě jednou díky Luboši :wink:
se to trošičku zvrhlo mi příde...nepopírám, že šecky samolepky s autama vypadaj výborně...vo tom žádná...třeba to FJ je pecka veliká, ale myslim, že ikdyž zůstane stejnej nápis, trošku se vytratí ten sjednocující prvek samolepek...byl sem pro dlouhýho lanďáka jednak proto, že je to expediční klasika a takovej symbol a taky trochu proto, že ho nikdo nejezdí (zatim) a proto by moh vyhovovat všem...
proto se tak trochu přimlouvám za jednotný samolepky rc expeditions s defendrem a pro ty jednotlivý modely by možná nebylo špatný něco ve stylu žlutýho čtverce postavenýho na špičku, kterej se tu taky objevil...v něm silueta a třeba scale expedion group nebo tak něco...
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**
Nevim, me by vubec nevadilo, kdyby mel kazdej jiny auto ve stejny samolepce. Je to sjednocujici a zaroven odlisujici. FJ Cruisera taky pouzivam protoze je tu jen jeden.
Něco na té Honzovo úvaze bude, ale myslím, že to co napsal MikeP zde asi platí u většiny.
Tvar, barva a nápis je naprosto shodnej a typ auta je na první pohled zvlášť u miniatury jaký na autech máme docela neidentifikovatelnej. Prvotní myšlenka určitě byla abysme to měli všichni stejný a já se přiznám, že ač jsem autor, tak si Hummera na samolepku nedám a na autě budu mít to co většina a to Defíka :wink: Ale pokud tam někdo chce svýho mazlíka, tak já proti nejsem :wink:
Hlavně aby ti co už si nějaký ty kusy u Máry (mocheek) objednali, tak aby je taky odebrali a nezbylo mu to všechno doma :D
No já osobně bych se s názorem přiklonil k leprasolovy aby ty samolepky byli takový sjednocujcí
Je sice pravdaže to člověk za jízdy nepozná protože detail je moc malí je to spíš pro pocit
Jsem domluvenej, že po víkendu to předám na tisk s přesnými počty. Ale samozřejmě pokud má někdo lepší a levnější přístup k tisku, tak tím líp pro mě(hlavně když vidím jak se to zvrhlo...)
LR Defender 110 Hard Top MP
HPI Baja 5B SS
Spektrum DX3S