Tak jsem trochu zapracoval a s dobrým nářadím vykutil novou zahrádku, která už vypadá trochu lépe než ta předtím... materiál mosaz 3,2 mm a pájka 50/48 + Ag...
mě se to celkem líbí :-D i když to není jako od leeho :-D
jinak přibude rampa na střechu a síťky do předních bočních oken... znova jsem udělal do finální podoby linky řízení, prořezal vložky a udělal novou plátěnou střechu :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
jj ještě to možná jednou půjde pod mikrobrusku, ale zase to nechci moc riskovat, jak se to hodin do laku, tak už to stejně nepůjde vidět... teď jsem to už cele napevno smontoval na vrchlice... takže asi hodím nějakou výslednou fotku... ale chci ještě počkat protože chci rampu, ale chybí mi dvě paraboly na axial naraznik.. nikdo nema :-( krom Petra, ten má ale ty menší z honcha...
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Nevim, uz i minula vypadala podobne, akorat daleko hur (mam ju na rajceti http://3000hp.rajce.idnes.cz/Dingo_Project/)... a kdyz se mi do ruky dostaly poradny nastroje, tak jsem zkusil tu mosaz jak mi radil Zax... a taky mi bylo řečeno že ohybane rohy jsou lepší... proč se ptáš? :-)
No nějak nechápu co na to mám povědět :-) máš to pěkný, i ta rampa je super.. já ji budu dělat asi ze světýlek na náraznik na dingo... akorát, nemáš to moc těžký? z čeho to máš?
hele super.. dival sem se par sekund předtím, jak ti ty flatirony uplně oblepily šutr, máš tam vložky, nebo jak si to udělal tak měkký?... já asi budu mít náklony horší, i když sem lehčí trochu ale mam 100 ansmanny tlumiče :-( teďka na vrchlici poprve pojedu zase po dlouhe dobe se zahradkou... tak uvidim :)
Tak už jsem hotový na Vrchlici... holt když jsou dobré nástroje, tak jde práce krásně od ruky... avšak vypadá to, že asi budu přesedlávat na JK... (doufejme :) )