v celku dobré :FINE:
ale aká je velkosť ?
geri píše:ano, mám prednú z e-baya a zadnú z rc4wd
a maximálna spokojnosť ... :P
mám aj tie originál za 6000, a je to rovnaké kvalitovo myslím si....:wink:
mal som ich na jeep JK truggy ktorý váži cca 5kg a v pohode, nič sa nezodrelo ....
No jo predni problem snad jen z kvalitov rizeni ale, proc stale nejsou ty zadni i kdyz prednich maji skladem 3pr.ele? :?: :lol:zila70 píše: tak ty lite predni mely problem a proto je nedali zatim do prodeje.
zila70 píše:Pristi mesic jdou do vyroby dalsí kardny Mex v jinem rozmeru!
Tyto kardany jsou velice kvalitni a do dnesniho dne nebyla jedina reklamace coz mi dela velkou radost :wink:
V soucasne dobe je skladem pouze 87-108,ale brzo pribudou dalsi dva rozmery a to 95-116 a 105-126
Cena nepresahne 400CZK :wink:
Kuba93 píše:zila70 píše:Pristi mesic jdou do vyroby dalsí kardny Mex v jinem rozmeru!
Tyto kardany jsou velice kvalitni a do dnesniho dne nebyla jedina reklamace coz mi dela velkou radost :wink:
V soucasne dobe je skladem pouze 87-108,ale brzo pribudou dalsi dva rozmery a to 95-116 a 105-126
Cena nepresahne 400CZK :wink:
Ahoj Martine, par prispevku pod timhle jsi psal ze zaridis i vyrobu kardanu s dylkou 120 - 140 mm.. Mas tenhle kardan uz na prodej ? Na shopu sem nasel jen ten kratkej.. :?
zila70 píše:Ty kardany jsou uz ve vyrobe,budou cerne a cena by mela byt do 350CZK
Kuba93 píše:zila70 píše:Ty kardany jsou uz ve vyrobe,budou cerne a cena by mela byt do 350CZK
Super ! :-) Az budou skladem napis to sem do vlakna, hned jeden vezmu.. ;-)