Kiki
Píšu hodně

Re: Volné téma návštěvníku a příznivců Jajeklendu

Navíc,když jsi svolal poježdění s tím,že pokecáme o dalších opravách a úpravách,tak jsme Tě museli tahat telefonem z postele,chvilu jsi pojezdil a zmizel.Nepadlo ani slovo o tom,co by jsi tam chtěl udělat.Taky jsem o tom tady psal pár příspěvků zpět.Se nezlob,ale když něco svolám,tak tam jdu a řeším. :YOP:
Omlouvám se není to tady,ale psal jsem o tom na poslední stránce našeho rallycrossu.
Naposledy upravil(a) Kiki dne 15.03.2013 9:26, celkem upraveno 1 x.
jajek
Častý přispěvatel

nevím o tom,že bych sháněl nějaké lidi na zítřejší brigádu,tak nechte ty řeči, že je všechno promočené, jenom pomalu už sháním a zařizuju,dělníci na mě nebudou čekat do jara až budeme něco podřebovat levně, á debata se rozjela, :NO: modernizaci jako co dál nového,kdo co sežene nebo zařídí, vylepší atd. Nikolas sehnal hodně palet ikdyž je terén rozmočený :OK: :OK: :OK:
jajek
Častý přispěvatel

když jsem svolal lidi, nikdo se neozval,jestli jede, nepojedu tam sám, ještěže je to tady zadarmo
Kiki
Píšu hodně

Jarouš,přečti si tady na straně 54 poslední příspěvek.Jaká byla reakce?,,00000000,,Velká nula.
A hned potom čti dál na další straně.Tak neříkej,že se nikdo neozval. :-I
jajek
Častý přispěvatel

Jediný kdo se mi ozývá je nikolas
jajek
Častý přispěvatel

Strašně vás zajímá promočený terén bláto a nikoho nezajímá kolik zaplatim za dvě avie materialu na stavbu rc parku,worme chtěl jsem to nechat na jaro,ale to prý matroš uz odvezou,jedine potom do piskovny to bude Marku dražší :teskam: :tleskam: nebo víte o něčem levném?
Worm
Přispěvatel

A co třeba to napsat trochu jinak?

Mám možnost zařídit dvě auta štěrku za cenu .... složime se? musi se to dovézt teď, protože později už nebude a bude se to hodit na to to ...

Přes zimu jsem tam nebyl ani jednou, tak nevím jak Jajekland teď vypadá a co bude potřeba opravit. Žádné další návrhy na rozšíření tady tuším zatím nepadly... bude se dodělávat rally okruh? chceš tam postavit sekci pro crawlery s většíma šutrama? nějaký další kopec na trial?

Bohužel doma v bytě se mi žádné přebytečné dřevo neválí a barvy ti můžu věnovat leda tak na lexan... ani nikdo kolem nás nestaví, že bych jim ulehčil od štěrku a písku a z práce ti můžu přinést leda propisky :wink: Každý má hodl jiné možnosti...
Ale rád se složím na party stan, pokud bude něco k mání (občas procházím na netu inzeráty) nebo na další potřebné věci. Taky mám možnost zalaminovat třeba nějaké reklamy nebo info tabule do velikosti A4...
Ford F100 Rasty, FordkAA 1930
Revo 1/16 - Montek Motorsport
FOTO VIDEO
jajek
Častý přispěvatel

Worme máš 1 s hvězdičkou,já se slozim ,nevim jak ostatní,já mám taky vyhlinuty nějaký matroš,no pořád koukám kolem sebe co by se hodilo, :YOP: i radim něco domluví levně,vozikem bych to dovazel až do léta,
jajek
Častý přispěvatel

Kdyby jsme sehnaly nejaké trubky tak bych mohl posvarovat konstukci na pristresek,nabo máš kiki nějaký jiný nápad?
tabbert
Častý přispěvatel

Psal jsem Jarkovi, že máme v Kase z lo%nska ještě nějaké peníze, kurde nějak jsem je furt nstihnul zpronevěřit :-(.
Takže se z toho může zaplatit ten štěrk a podobně. Nechtěl bych jít a něco koupit jen proto, že jsem se já nebo Jarek právě teď rozhodnul jít něco koupit.
Klidně Ti ty prachy Jarine dovezu a nakupuj, zátra večer budu v Ludgerách, ale myslím si že by jsme se měli dohodnou všichni co bude dál a jak s penězi naložíme.
Tak co tak někdy zajít na pivo (třeba další víkend) a v klidu se dohodnout co dál s Jajeklandem, rozdat si úkly co by měl kdo a d kdy zařídit udělat a neřešit to tady.

A už jsme se zase přiblížili k problému startovbného a co pak s penězi Ondřeji :-):-):-)
Takže má představa je, že startovné by mělo pokrýt wormovy krásné samolepky, nějaký ten catering a rozvoj parku.
RcCarsOstrava
Worm
Přispěvatel

Na pivo klidně můžem zajít, tam ty peníze propijem a bude klid :lol:
Já zatím můžu asi v pátek i v sobotu.

Startovné jsme probírali a Ondra ti měl posílat mail. Část půjde na obecné věci k poháru a zbytek pro organizátora toho konkrétního závodu :wink:

Ano Ondra mi psal ;-) on je spolehlivý :-)
Ford F100 Rasty, FordkAA 1930
Revo 1/16 - Montek Motorsport
FOTO VIDEO
jajek
Častý přispěvatel

Souhlas,doma budu až v neděli večer,dělníkům budu dávat 200kč za dva metry obří roury,štěrk a písek mi dají vědět,stavba je hlidana
Kiki
Píšu hodně

Proto jsem kdysi psal ten příspěvek o přístřešku,poněvač jsem měl možnost dotáhnout lešeňovky.Teď se má situace ale změnila a už tu možnost nemám.Přez známé bych to mohl ještě zkusit,ale moc šancí tomu nedávám.
Ale jsem jednoznačně pro se sejít a probrat,co bude dál.A né řešit to stylem,,jdu do DMR,,.
jirkak
Přispěvatel

Nootázka ode mne - kolik prostoru vlastně ještě je k dispozici? Ať neplánujete další kopce a pak odbornici z elektronik sity parku, či jak se jmenuje ten jejich projekt, řeknou tohle nám závazí.
A pak jaký púdorys by byl optimálni na přístřešek či jak to pojmenovat?
Já se sice z důvodu v zdálenosti přeorijentoval n a DMR arénu, ale pokud bude nějaká hurá akce a bude nutno rukou nebránim se dojet pomoct.
tabbert
Častý přispěvatel

Na to pivo bychom se právě měli jít domluvit především s nimi. Nikomu znás by se asi nelíbilo, kdybyu mu bez nějakého předchozího oznámení nebo vlastně probrání situace vysypal Jarek tatru písku na zahradu :-).
RcCarsOstrava

Zpět na „RC Off Road Trial "Jajekland"“