Celebrita :-D To jo :roll: Občas bych se nazval jako magor s autíčkem co stále sám už dva roky něco kope a místní ani neví co :-D Že se závod objeví v časáku, jsem ani nevěděl. Nedávno mi Jirka Ungr napsal ať si ho koupím a voala :HOPS: Moc milé překvapení a Dáše tím děkuji za moc krásný článek :FRIENDS:
Idinku já už hrozně dlouho nebahnil. Byli furt nějaké závody, tak jsem šetřil motor i auto. Tak jsem se teď pořádně vyřádil a přiznávám, že mi ho bylo víc líto než dřív a drobet jsem se krotil. Přežilo to kromě pinu poloosy a povoleného kardanu bez újmy a doma dostalo zase velkou péči a řádného promazání. Jo vlastně v neděli se mi na dráze protočila převodovka. Odneslo to spodní velké kolo, ale kvůli tomu, že byl na středním kole v jedné drážce milimetrový nános čehosi tvrdého. Naštěstí jsem měl to spodní ozubené kolo doma, tak byla rychlá výměna.
Ty vole Láďo, jak jsem dopsal ten příspěvěk, tak jsem se vrhnul až do teď na to video z Boletic a je hotové. Ještě to doladím a dám na YT. Hodně jsem ho osekal. Z plno záběrů 6 minut a myslím že je to docela gut ;-)
chtěl jsem se zeptat na ten naviják, jak to ovládáš? přemýšlel jsem nad tím a napadlo mě to zapojit na napájení serva, na autě si udělat přepínač buď servo nebo naviják. A ovládalo by se to vlastně volantem. Zatáčet stejně není potřeba, když mě bude naviják někde vytahovat :mrgreen:
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Já si taky nedovedu představit,že bych nemohl při navijení točit kolama. Ten navijáj od 3racingu je tak slaboučký, že mu musím pomáhat plynem a i řídit. K tomu navijáku dávají ovládací destičku, která je zapojená na třetí kanál a tu ovládám přes vysílač. Na autě mám taky přepínač, ale ten je pouze na přepínání předního a zadního navijáku. Zapínání na autě není moc štastné řešení. Odvineš třeba metr lanka a potřebuješ se věnovat háku, ale tím se nedosáhneš na auto a je to takové na nic. Na vysílači je to super.