Mira píše: A co to prosimtě posloucháš za muziku? :tlachy:
Díky moc za pochvalu. Míro já poslouchám Hardcore a Metalcore a proto mám pokaždé problém vybrat nějakou slušnější muziku. Když to stříhám, tak půstím výběr 35000 písniček a když se mi k tomu něco líbí, tak to dám bokem a pak zkouším. Co ti budu povídat. To je vždy to nejhorší.
Bahnění fakt parádní, jen chudák motor. Na plno videjích parádní záběr v hloubce a ke konci se třeba sekl a tudíž záběr na nic :roll: Škoda, že v tom nebylo to HPI Gt500. To by házelo bláto o dost víc.
Čištění probíhalo tentokrát o dost hůř a drobet v polních podmínkách. První den jsem obalené auto blátem odnesl na statek v Boleticích, kde jsme spali a na dvoře ho polévali kýblem z vodou od toho nejhoršího a pak to vzali na umývárku. Vyšroubovali koncovku ze sprchy a hadicí ho vzali celé. Jen mi to sloupalo komplet barvu na podbězích, což se mi za půl roku ještě nestalo. Byli sříklé barvou na lexan, ale na hladký plast. po této zkušenosti, jsem to vzal drobt jemným smirklem a sříknul černou z drogerky. Druhý den jsem ho omyl hasičskou stříkačkou, viz stránka před a oba večery jsem ho po oschnutí vzal na stůl do klubovny, kde jsem pomocí toaleťáku a ED40 vyčistil a promazal kardany a poloosy. Takže tak no :OK:
Dnes jsem se rozhodl připravit auto na sobotní závod, tak jsem rozebral řízení, protože jsem včera při jízdě koukal, že mám na předku hrozné "Á"čka a, že to dost dělají ty velké ložiska v těhlicích a "C huby na nápravě. Ty dnes nabarvím a ta barva to vymezí, jako vždy :lol: Ložiska jsou nové, tak to bude zase Ok. Ale co Vám chci ukázat je účinek bláta. Pomatujete, jak jsem nedávno barvil červeně ty kroužky proti vypadnutí pinů na CVD poloosách? Do Boletic byli ještě červené a dnes koukám, že jsou úplně zbroušené a jsou v nich pěkné rýhy. Na fotce si můžete také všimnout vymačkání drážek v poloosách po dvou letech. To vše dělá vůle na kolech. Pak ještě kardany a kolo se pootočí o půl otáčky volně :lol:
Kliknutím na fotku zvětšíte a je vyděět poslední zbytek červené na kroužku. Bláto je mocné :YOP: