poschlmartin
Píšu hodně

Re: Domlouvání ježdění

Sedím u počítače a tak pro pořádek hodím info i sem, ať to je na očích - aby se někdo přidal.
http://www.mapy.cz/#!x=14.352891&y=48.7 ... d_8919_0_7

Dne 23. března si Vás dovoluji pozvat do Dubové (jak už bylo řečeno, možná letos naposled) na scale loveckou výpravu.
Pujde o klasickou expe bez pevne danych teamu, bez zasahu rukou jen auta, auta, lana, najezdy, navijaky... Spolecny start a snad i cil.
Podel cele trasy bude "na dostrel" ruzna divoka havet v meritku, za ulovene se povazuje pouze takove zvire, ktere ridic nalezne a ke kteremu jakozto lovec dojede a vozem se zvirete dotkne (netreba srazit jako srnku na silnici). Ulovek logicky pripadne tomu, kdo se dotkne prvni. Druha faze je ulovek nalozit (na auto, karu apod.) a dovezt zpet na start, respektive do cile. Z tohoto duvodu jsou zvirata ve 2D, tudiz se daji stosovat na sebe. Podel trati bude cca 50 zvirat, takze bude co lovit. V kalistich naleznete divocaky, na pastvinach srnci, proste bude co hledat. Pro orientaci: sedici zajic meri kolem 40 cm = 4 cm scale kdesi v trave do 5ti metru od dane trasy. S jelenem je to snaze obevit, o to hure se k nemu pujde dostat. A stika taky nebude uplne na melcine... A i ten medved bude nekde cihat na svou korist!
Pro kladne ohlasy bude basa aj spekacky. A i ta buchta a pro nejuspesnejsiho lovce (pocitano na dovezene kusy) je pripravena lahev sampiana...
poschlmartin
Píšu hodně

Asi tuším kam tím míříte...

Tak ještě jednou a polopatě - ať se sejdou aspoň tři auta - já, náš Matěj, náš Tonda, naše šestikola a Drago a Píťa z W. a celá megatlupa Budějčáků a snad i další a další, nebudu přece jmenovat všechny +- 1:10 lidi co maj co říci ostatním a rádi se párkrát (čili min 2x) do roka potkaj a pojezdí, tentokrát jen tak popřátelsku bez vítězných a pohárových ambic - tudíž bez vzájemné rivality. Byť na nejúspěšnějšího lovce čeká láhev... A pak chvíli poseděj u krbu, daj pivko, špekáčka (má-li někdo s tímto afterprogramem problém či je abnormálně ostýchavý může odjet hned po ježdění :lol: )
Krom řádně omluveného Tom60105367894455888805 nebo kolik :P - bohužel nebude s námi z důvodů zásahu vyšší moci... Držíme Vám palce!

Sraz v neděli 23. března v Dubové http://www.mapy.cz/#!x=14.352455&y=48.7 ... 9_0_7&l=15
čas si představuju tak nejpozději v 13:00 vyrážet - tudíž tak ve 12:38 dorazit na místo :hura: pak se dá akceptovat i čtvrthodinové zpoždění (z ČB je to 39 km = 39 min., z Vimperka 69 km a přez Prachatice se to dá do hodiny zvládnout). To znamená poobědvat o trošku dříve a pak vyrazit :CIAO: Kdo přijede dřív, přijede dřív - dáme pivko, kávu ještě před expedicí, kdo přijede později bude nás muset dojet, hahahaha, nechám opozdilcům mapu s vyznačenou trasou - nácvik orienťáku.

A ostatní už na místě, jen připravit baterky tak na tříhodinovku, trasa je vhodná i pro "neponorky" a ať jsou vaše káry navoněné ať se před objektivem blejsknou - nebo ne, Míro???
poschlmartin
Píšu hodně

Zdravicko ve spolek.
Prave se vracim z pravidelne obhlidky reviru a honitba - to je luxus. Pocasicko, teplicko, vetrik si poklidne seveli v korunach stromu. Do toho ptactvo sve milostne arie loudi, podel trati zari prvni drobne kvitky, flora dycha svou zeleni.
Jen kaliste jsou vyprahla, kde posledne lana osvobozovala v bazinach utonuvsi stroje, ted se prasi od bot. Vsak diky nizke hladine a absenci mokradu, zprujezdnen nejzassi usek potoka, zhruba 80 metru az k prehrade.
Snad ta idilka jeste den vydrzi...
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Tak pratele..jsem prvni kdo to pise, ale neprijedeme (Ja, Radek, Mara) pocasi stoji za prd... Marek je stejne ko(chripka) a ja a Radek ji nechceme dostat..(uz jsme starsi) Tak doufam ze si to tvrde jadro uzije..nekdy priste az se podari i pocasi..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
PitaW
Píšu strašně moc!

A přátelé my jsme s Housenkou druzí :-( Teď jsme to dlouze zvažovali a ten déšť nás taky odradil. Tak se nezlobte a kdo jede, ať si to pěkně užije.
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
PitaW
Píšu strašně moc!

Hlavně se kvůli tomu nepohádejte. Mě to taky mrzí, ale těhle s...k venku si užívám v práci každou chvilku a proto mě to neláká jet 70km do deště.Počasí mě od 14,00 ukazuje nad krumlovem, že se to ještě zhorší. Chtěl jsem si to užít. U nás dokonce poletuje sníh. Stále jsem ještě zvažoval zda jo či ne, ale bohužel někdy příště. Taky jsem se na vás těšil. Vím ,že s s tím dal Martin hodně práce, tak mě to mrzí ještě víc.
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
poschlmartin
Píšu hodně

tak jsem se vratil z lesa - od rana picham zver, napsal Wolfovi, prevlik se (pro lenost o dva kroky - pri implantaci stiky jsem si ustlal v tunce) a poobedval, a protoze prsi coz v nasich koncinach zhorsuje signal = neni zadnej, vybehl ven za barak - nu moc jste me nepotesili. Jsme v plne pohotovosti 3 auta, dorazil i Drago s 1 autem, prijel fotograf a ted dorazil harmonikar-kytarista, manzelka cukruje buchty...

Tak si pojezdime jen u baraku, mame z tydne napichane branky na trial, sjedem si rokli, zatlacime slzu a posedime pod strechou, harmonikar povipravi co u nich ve skladu, fotograf neco o poruchach traktoru a ja s Dragem pokecame o RC...

Pohoda nedele. Nu nic, dam kafe, pivo, nalepime expedicni samolepku (asi mi jich 40 zbyde) a po jedne vyrazime...
wolff
Píšu strašně moc!

no co se da delat tesili jsme se vsichni ale to pocasi jsi moc dobre nevybral tak jindy :CIAO:
poschlmartin
Píšu hodně

Dobry, v pohode. Moje chyba. Jsem si neuvedomil ze offroady a kabriolety jezdi jen kdyz je venku Tunis... O posezeni pod strechou u sklenky jakbysmet...
wolff
Píšu strašně moc!

to vis Budejce jinej kraj jinej mrav tady jsou lidi tak trochu jiny nez u vas :-D :-D :CIAO:
poschlmartin
Píšu hodně

zdar, tak jsme konecne dojeli, je krasny husty dest se snehem, 3 stupne, ujeli jsme 1/4 trasi a auta, prutokove vysilacky i lidi maj dost. Proste survival chalenge brutalni. Na tom bahinku se nedalo ani vylejzat za autama.

Takze to nekdy zopakujem, cimz vas zvu na dalsi loveckou vypravu, nejdrive za mesic...
poschlmartin
Píšu hodně

Za mě osobně, byl jsem trochu zklamán, už tou vidinou, že ani pořádně nezakalíme a expedičku dělám hlavně kvůli tej sešlosti, to ježdění jde až na druhém místě.

Ale upřímně řečeno - chápu Vimperský kluky, protože to maj dost z ruky a hnát se někam jen proto aby se pak hnali mokrý a studený zase zpět, ale vy Budějcký - opravdu jste udělali chybu, protože tohle byla svým způsobem ta "nejlepší" akce co se všech mnou dosud jetých expedic týče - a to jen a jen proto, že nešlo o nějaké jetí z bodu A do bodu B, ale i díky Vaší absenci šlo dojet za daných podmínek co nejdál. Hecnout se a jet! A už nešlo o nějakou vyjížďku, ale o dosažení určité mety. Prostě pecka, jak jsem už jednou říkal - taková malá Camel trophy, ale při trochu odlišných klimatických podmínkách. Děti se vrátili zlovený, zkřehlými prsty jsme začli plně vládnout až po grogu, děti a řidiči po kindrpunči...

Ve foto z akcí bude ochutnávka pro inspiraci - z 65 nastražených úlovků jsme dovezli jen zlomek a ještě se k některým ani nedostali, protože naše auta jsou "přeci jen trošku větší než aby scale" a jednu lišku jsme cestou ztratili :-D

Abych to uzavřel a nevypadalo to že jsem naprosto spokojenej že jste nepřijeli a já si to tak naplno užil, podotknu že tomu tak není a těšili jsme se na Vás všechny, ale nezbylo nic jiného, tak jsme odjeli co odjeli, vypily co vypili, sbalili co napekli a jeli k tchánovi (má WiFi a proto foto) to všetko zožrat aby to zbytečně neztvrdlo - pro příště budeme počítat raději s nižší účastí než větší :hura: takže flašu s sebou... Ať je zábava!

Drago láhev pro nejlovce nepřijal, takže putuje do dalšího kola, jen dosud není termín, příští víkend makám, další makám, další makám... V květnu Vimperk, práce a ještě jsem nezmiňoval práci doma a kdekoli jinde, o rodině nemluvě. Včas dám vědět až něco vymyslíme. Děkuji za pozornost a mějte se!

(manželka scenzurovala a povolila mi odeslání příspěvku)
Tom60105
Píšu hodně

Cuss banani.. kdo pujde v nedeli jezdit?? ja a jeste 2 auta pujdem.. nedele 9-10h..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
MisakMike
Přispěvatel

cus, ja bych nejspis sel.
bushman
Nově příchozí

A kam se chlapi chystáte? Konečně jsem si udělal ty závaží do kol, tak bych to chtěl pořádně vyzkoušet? Nejdete na ty Orty?

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“