ahoj představuji svuj defender 110... ;-) doufám že se vyvarujeme urážkám a jiným posměchům... vím práce jse dá udělat líp...ale je to stroj do terénu a ne na výstavu...ale snažím se co nejblíže přiblížit realitě :)) je to defík po bratrovi DOMCA 234 tak sand ho dám pořádně do kupi :))
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
tak po dlouhé odmlce čekám než nastříká strejda plnič abych mohl bez problémů nanest lak :)) lak je zde :OK: tak snad se barvyčky zamlouvaj :) :BYE:
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
tak nenapadalo mně kam to zařadit :-( tak to dám sem pod muj defender... nechci aby ten muj takhle moc křížil neni to realistycké ale krásně udělanej je to se musí uznat :OK:
tak stříkam od včerejšího večera a barva vubec ale vubec nekreje :/ tak uvidíme co jse stane ze dvou lahviček na to jedna už padla :/ :-(
gufy : mám pujčenej airbrush kvuli malím věcem... :) tak zkouším defa :) rc vítek: mám pod tím základ... :OK: a pro ostatní :DDD... dochází mi barva :/ :-(
ne ale ten týpek co mi prodával barvy říkal že bohatě stačí... :/ jdu dát ještě vrstvu černý a pak musím přemaskovat na fendry :))
no s mexem moc zkušeností nemám...ale je to taková scale expedička... než crawler... jako pokud máš kola rovně tak mezi axlem a mexem kdybich udělal stejnej rozvor tak asi rozdíl nenajdeš :NO: prostě je to rám co má yota nápravy...nic víc nic mín takže když to vyříznu z pulky plechu doma a svařím tak mám podvozek za 100,- plus práce ... a ne za 20 000,-... ale asi se domluvím se strejdou a překreslím si to do cadu a necháme vypálit z hliníku a tigem mi to svaří... přece jenom to něco váží :-( na to jak je to drahý tak nwm co na tom tak drahý je ... muj názor na Mex PS:v životě bych si ho nekoupil...nejsem zloděj ale já ho koupil za hubičku :-I