Zdar lidičky, tak i já jsem přidám pár slov k Vodníku, sice už vše bylo řečené na FB, ale i já chci poděkovat za víkend, který se nedá popsat jedním slovem, prostě neskutečná atmosféra, prostředí, lidi, je to takový Woodstock pro RC maniaky :FINE: , který si myslím, se stane legendou a každoroční akcí :hura:
Jsem strašně moc rád, že jsem poznal plno skvělých lidí, opravdu jste krásní lidé ( zasvěcení ví o čem mluvím :OK: ) akorát to uběhlo opravdu moc rychle :cry: Velká poklona Martinům za krásnou noční akci, pouliční lampy a ta chaloupka, no prostě luxus a na závěr neskutečný souboj o 3.místo, při kterém byla atmosféra, jak při finále hokeje v Naganu :hura:
Moc velké díky Pitowi a Destákovi, že mě vzali do teamu a měli se mnou trpělivost, protože to byl můj první start offroadu, díky Destákovi jsem vůbec dojel, protože ze tří baterek mi dvě klekli :cry: a tak mi půjčil svou, auto ukázalo plno nedostatků, na kterých už se začalo pracovat :OK:
Jsem stále plný dojmů a zážitků a budu je ještě dlouho vstřebávat , už ted se těším na další ročník :CIAO:
Ještě jednou velké díky všem, jste super parta lidí :FINE:
PS: tu jubilejní Hrušku, mají v Albertu :FINE:
a na závěr, zde je pár fotek ode mne:
http://happyman84.rajce.idnes.cz/VODNIK_2/