Nějaký novinky. Dokopal jsem naviják na nárazník a upevnil rolnu. Teďka řešim jeho elektroniku. Dále jsem udělat řízení. To bude neobvyklý a snad to bude fungovat. A v poslední řadě 1. část skid platu podle originálu.
K navijáku není co dodat. Jen že rolna je oddělená a přišroubovaná zvlášť.
Teďka k řízení. Jelikož toho napředek plánuju trošku víc, tak se mi tam nevejde servo. Takže zkouším praktikovat myšlenku uložení serva uprostřed rámu a přes páku přenést sílu na kola. Pákový budu upevněný vedle držáku panhardky a obsahuje vlastně dvě páky otočený o 90 stupňu proti a uložení, které se pak přivaří na rám. Pákový jde rozebrat, upravit apod. Spodní páka řízení je podobná originálu Cherokee.
Něco ke Skidu. Je taky podle originálu. Přivařený na něj jsou držáky pro spodní linky a ty jsou cca 12mm za středem rámu, takže linky budou dost dlouhé. Držáky nejsou rovnoběžné, ale natočené ke kolům, takže linky budou do V.
Někde na netu sem viděl řízení lankama...normálně servo vzádu a dvě lanka s bovdenama....myslim že by to bylo jednoduší a bez toho přepákování který se ti může kousnout nebo naopak udělat vůle....
Během dvou týdnů se mi sejde několik dílů, takže se budu moct pohnout dále. Přijde i pár zvláštností, který doufám ve finále zkrášlí víc Cherokeeho :-)
Dneska jsem vyztužil ještě nápravu skelnou tkaninou, ale místo pryskyřice na laminování použil dvousložkovej epoxid. Už se nebojim, že to křupne, ikdyž je uvnitř trubka. Vlákna jsou cikcak přes sebe a jsou tam někde 3 někde 1 vrstva tkaniny.
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom Pajero Wagon ´93 - výstavba
DCC 006_Defender 90
Sakura Zero S