Dneska odjíždím a v pátek se vracím. Na net asi nebudu mít přístup. Pokud by někdo měl něco nutnýho, tak mě navečer denně chytí na mobilu 607 616 442. Jinak na SZ apod odpovídám až v pátek. Děkuju za pochopení. :-)
Tak si dovolím ještě ukázat finálovku.Rám je na zakázku od Leeho. Opískován a finální je prášková barva. Rám je už posazený na uatě a vypadá velice luxusně. Omluvte ten bordel na autě. Dlouho stálo
Možná že bude možnost nechat rámy stříknout práškem. Takže pokud se to potvrdí, nebude problém pro ty, kdo budou chtít, nechat rámek rovnou nalakovat kvalitním práškem. Samozřejmě za měnší poplatek navíc :-))
Takže další a zároveň poslední dovolená těchto prázdnin. Takže dneska odjíždím na 14 dní. Na mobilu nebudu moc a na netu vůbec. Takže co kdo chce napiště a já Vám v sobotu za 14 dní odpovím.
Takže dovolené skončili a já se opět vracím do dílny. Teda vracím opět ve volném čase. Ale následující týden se začíná vyřizovat jeden úžasnej papírek, se kterým vše bude v klidu a nikdo mě nemůže nas*at :mrgreen: :mrgreen:
Trošku jsem si učesal rajče, ale hlavní je, že pokračuju na zakázce č.17 pro Catara. Jde to pomalu, protože je to samej ohyb a dělat vše podle oka a ještě aby to bylo stejný dá taky fušku =D