carlos46
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Tak jsem si dneska udělal chviličku a pro jistotu zalepil i ten druhý kardan. Také se mi podařilo konečně předělat auto na lipo. Už se mi tady válí týden dva kousky Turnigy 2S 15C 5000mAh

Obrázek

Po prvních jízdách jen tak doma tam není žádný rozdíl oproti šestičlánku a mé obavy z malého výkonu se tedy díky bohu nepotvrdili.
Tak jsem zvědav jaká bude výdrž.
ondraseeek
Přispěvatel

carlos46 píše:Tak jsem byl o víkendu na horách a provětral tam trochu mojí holku. Všechno fungovalo perfektně, až na druhý večer, chvilku před odjezdem, kdy se mi v celkem prudkém šplhání totálně rozsypal zadní kardan. Naštěstí jsem našel skoro vše, kromě osiček, které drželi kloub pohromadě. ....

Tak me uz povolily taky, teda jenom jeden, ale rozebral jsem to cele a zakapal jsem ty vnitrni srouby... tak doufam, ze to bude drzet uz... stalo se mi to v zemi a dost dlouho jsem to hledal, ale nasel jsem vsechny dily, takze parada...
carlos46
Píšu strašně moc!

Já dal do těch svých asi milimetrovou měděnou trubičku a seštípl kleštěma. Tak že mám teď konce ploché a drží to jako čert. Teď jsem prořezal originál gumy tak jsem zvědavý co to udělá venku. Doufám, že to bude lepší. Jinak jsem se už rozhodl pro koupi těch Proline Iron Flat 2,2 Doufám, že ten rozdíl bude venku poznat. Směs pěny vezmu M3. Všude na netu čtu na tyhle gumy jen samou chválu.
carlos46
Píšu strašně moc!

Dneska jsem celý den přemýšlel jak vylepšit svojí holku. Každý tady na fóru dělá interiér a řidiče a zvířata a hromadu věcí okolo. Ale co takové rádio? Má tady někdo ve vašich mazlíčkách 15 stanic FM ? :lol:
Tak jsem se pokusil napasovat mp3 přehravač a starou bedničku do mého CRka. No zkuste se podívat na malé videjko a uvidíme jestli se to trochu povedlo. Předem se omlouvám za špatnou kvalitu a je třeba si dát zvuk hodně nahlas, ale ve dvě ráno jsem byl rád, že jsem tohle vůbec nahrál :lol: No posuďte sami.
Malá ukázka TADY
Jinak ještě malý dovětek. Můj nápad to není. Viděl jsem něco podobného na netu. Tak aby jste si nemysleli, že se tady chlubím cizím peřím.
sanys88
Přispěvatel

presne neco podobneho sem mel v planu ale chtel sem tam dat jen sluchatka
strejda
Častý přispěvatel

Co tak telku.Ale co maká. :D :D :D
Leprasol
RC Bůh

dobrá práce...můžem někde udělat soutěž v dB Drag Racingu...Martině sem do Brouka zabudoval dva repráky do zadního plata v interiéru...na Drákulovo expedici jí to pěkně vyhrávalo:) akorát potřebuju opatřit silnější přehrávač...přecejenom sou ty repráčky trochu větší, než sluchátka

...a kdyby někdo věděl, esi se třeba dělá mp3 přehrávač s dálkovym ovládáním, ať dá vědět:)
**Honza**
**Original since 1981**
**#RTRCZ team driver**
Filip
Píšu strašně moc!

ondraseeek
Přispěvatel

Filip píše:Kdo dá víc? http://filipp.rajce.net/Rajcccevve

koukam, ze ani Babicka tomu moc neveri, co to za tim autakem tahas :)))
strejda
Častý přispěvatel

Filip píše:Kdo dá víc? http://filipp.rajce.net/Rajcccevve

Jo to je vono.Jenom mám obavu že aš to zapneš tak veverky budou padat sz stromu.
MikeP
Sběratel

:lol: konecne udelame na expedici CzechTech
Obrázek
noha
Přispěvatel

Tak to je mazeeec :D ....až to pustíš tak to bude zvedat prach :lol:
nohajz.rajce.idnes
carlos46
Píšu strašně moc!

Tak jelikož je CRko také hobby crawler a já si taky takhle rád zajezdím potřeboval jsem nějakou náhradu za kastli Toyoty. Ta totiž poslední dobou začala dostávat stále více ran a tak jsem se rozhodl, že už jí nebudu stále ničit pády na tvrdé a rozhodl se pro koupi nové, které jen tak něco nebude vadit. No a na aukru se jedna našla a vyšla i s poštou na 280 kaček. Ta už může padat do alelůja a Yota bude jen na klidné expediční poježdění.

Obrázek
Naposledy upravil(a) carlos46 dne 12.08.2009 21:04, celkem upraveno 2 x.
carlos46
Píšu strašně moc!

Tak jsem se konečně dokopal a pořídil si nové galusky...
Jsou o něco větší něž origo Tamiya, ale hlavně jsou úžasně měkoučké. Už se těším na první test. Zatím jsem je ještě ale nepřezul.

Obrázek

Obrázek
carlos46
Píšu strašně moc!

malé poježdění na horách...

ROTACE 360°

Obrázek

Obrázek

Zpět na „Tamiya“