komaar
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

on trochu mate nazev vlakna
tady se resili samolepky RC Expedicions

jestli by nebylo lepsi zalozit druhe vlakno pro "klubove" samolepky RC4X4.CZ
LUB
Přispěvatel

Ha ha tady se rozjíždí druhá samolepková akce :D Myslím ale, že to by měl rozhodnout zakladatel fora co by to mělo být a jestli by něco takového vůbec chtěl, ale určitě každá reklama a propagace je dobrá. Někdy za to dokonce sponzoři platí, když si dáš jejich reklamu na auto :wink: Původně jsem právě myslel, že navrhuju "klubové samolepky" které budou sloužit k účelům rozpoznávání aut členů zdejšího fora. Nikdo ale na nápis RC EXPEDITIONS nic nenamítal. No já jsem zvědavej jak tohle všechno zasejc dopadne ... hihi

Mocheek... já se pak s tebou ještě musím taky dohodnout kdy a kde předáme kontraband :P Něco Pavel teda říkal, že jsi mu samole-pičky dával, ale nevím zda pro všechny a neb jen pro něj. Sme to pak nějako zakecali :D
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS

Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS

www.RCKV.cz
mocheek
Přispěvatel

LUB píše:Mocheek... já se pak s tebou ještě musím taky dohodnout kdy a kde předáme kontraband :P Něco Pavel teda říkal, že jsi mu samole-pičky dával, ale nevím zda pro všechny a neb jen pro něj. Sme to pak nějako zakecali :D

Pájovi jsem dával jen pár kousků pro něj. Až se v neděli vrátí ze závodů, tak se s ním uvidím a můžu mu dát i pro tebe. Stačí říct kolik chceš. Nebo se někde sejdeme, Vary nejsou zase tak velký ;)
LR Defender 110 Hard Top MP
HPI Baja 5B SS
Spektrum DX3S

http://www.RCKV.cz
carlos46
Píšu strašně moc!

LUB píše:Ha ha tady se rozjíždí druhá samolepková akce :D Myslím ale, že to by měl rozhodnout zakladatel fora co by to mělo být a jestli by něco takového vůbec chtěl, ale určitě každá reklama a propagace je dobrá. Někdy za to dokonce sponzoři platí, když si dáš jejich reklamu na auto :wink: Původně jsem právě myslel, že navrhuju "klubové samolepky" které budou sloužit k účelům rozpoznávání aut členů zdejšího fora. Nikdo ale na nápis RC EXPEDITIONS nic nenamítal. No já jsem zvědavej jak tohle všechno zasejc dopadne ... hihi

Mocheek... já se pak s tebou ještě musím taky dohodnout kdy a kde předáme kontraband :P Něco Pavel teda říkal, že jsi mu samole-pičky dával, ale nevím zda pro všechny a neb jen pro něj. Sme to pak nějako zakecali :D

Myslím, že jsme to tady všichni trošku špatně pochopili. Samolepky od tebe jsou perfektní. Většina je má na autě a myslím si, že je rozhodně nikdo nebude sundavat. Udává nějaký náš směr ke kterému většina z nás tíhne. Co se týče druhého návrhu, který tady teď řešíme by jsme myslím měli chápat jen jako REKLAMU TOMUTO FÓRU a malé poděkování za jeho vznik a stále rozrůstání. Nic víc. Rozhodně bych to nebral jako klubové samolepky. Ty už jsou a jiné nebudou :wink: Ostatně Míra se jistě včas připojí a vyjádří se k tomu jako zakladatel tohoto fóra.
LUB
Přispěvatel

Mocheek: OK OK OK :-) Vždyť se musíme zas pokusit aspoň o nějakou mini mikro expedici, tak snad se nás pár dá dokupy, tak jestli ti nebude vadit, že v tom máš zainvestovaný money, tak bych si je vzal třebas až tam.

Carlos: Jo jasnačka...vím, že to směřuje u druhé samolepky jakoby spíš k reklamě na toto forum :-) Uděláme veřejnou soutěž a každej něco navrhne a pak se to odhlasuje. Pár nás tady s Photoshopem něco zvládne, tak asi nebude problém, že by to nerad Míra viděl :wink:
Jinak Míra Salvatore je asi někde pod slunečníkem se skleničkou s malým deštníčkem v ruce ne? Já už chci taky dovolenouuuuuuuuuuuuuu
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS

Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS

www.RCKV.cz
komaar
Píšu hodně

samolepku rc4x4.cz si muzu dat na crawlera, scale, teoreticky na cokoliv

ale na wheely kingovi s puvodni modrou kastli bude samolepka rc expedicions trochu dost mimo
mocheek
Přispěvatel

LUB: v pohodě, dám ti je na další pikoexpedici ;)
carlos: samolepek na autě není nikdy dost a když se domluví nějaký další, tak je bez problémů nechám udělat. Tentokrát by to ani nemělo trvat tak dlouho.
HPI Baja 5B SS
Spektrum DX3S

Lee93
Veterán fóra

Těďka nevím jak je to s placení samolepek pro Pražáky. Cores mi je vzal, ale nevim komu dlužim many. Corís ty si je pro nás platil? Dlužim teda tobě? 20kč? :-D

jo a Míra je na dovolená přijede tušim tenhle víkend
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
mocheek
Přispěvatel

Lee93 píše:Těďka nevím jak je to s placení samolepek pro Pražáky. Cores mi je vzal, ale nevim komu dlužim many. Corís ty si je pro nás platil? Dlužim teda tobě? 20kč? :-D

Cores mi je platil za všechny pražáky, takže dlužíš jemu :)
HPI Baja 5B SS
Spektrum DX3S

noha
Přispěvatel

JJ Míra je opravdu na dovolený v chorvatech tuším....tek že si to pak ohlídá,ale jestli chcete něco někde máznout tak řekněte...dal mi k dispozici hesla takže můžu s lesčím hejbnout atd.....
nohajz.rajce.idnes
Leprasol
RC Bůh

máš i čísla účtů a PINy? že bysme s tim mohli hejbnout a něco mu tam máznout...pivínko je drahý a RC součástky eště víc :lol:
**Honza**
**Original since 1981**
**#RTRCZ team driver**
cores
Sběratel

Na začátku mi šlo o to,že tyhle lepky RC EXPEDITIONS tu už jednou při vzniku byli a to od Míry.Ale pomalu se vytratily.Myslím,že to tu viselo dost dlouho,aby se logo RC 4X4 buď šouplo do RC EXPE... nebo zmáklo zvlášť.
Takže si myslím,že pokud je Mocheek a ostatní grafici :D ochoten navrhnout a vyrobit lepky s logem RC 4x4.CZ tak proč ne?
Stejně máme všici káry polepený.

Dovolím si tedy první návrh.
Dost se mi líbí styl písma OFFROAD,takevej ten otřískanej.
Tvar jednoduchej obdélník a jen nápis RC4x4.CZ
Líbilo by se mi to na okně,nebo vzadu,tudíž velikost pidimidi.Cca1,5cm.

Pokud někdo znáte způsob pochopitelnej pro antipočítačovýho talenta,jak navrhnout totok,dejte vědět.
To Carlos: Asi ti něco spadlo do oka,ale ten můj Def byl žlutej. :D
carlos46
Píšu strašně moc!

cores píše:To Carlos: Asi ti něco spadlo do oka,ale ten můj Def byl žlutej. :D

Asi takhle?

Obrázek

Byl to jen nápad. Neumím s těmito grafickými programy. Líbilo by se mi něco podobného na černém pozadí. Použil bych to na vršek čelního skla. Jako sluneční pás, ale s nějakým podobným motivem jako je v logu tohoto fóra.

Myslel jsem něco podobného jako je toto jen s naším logem.

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) carlos46 dne 16.07.2009 23:10, celkem upraveno 1 x.
noha
Přispěvatel

Leprasol píše:máš i čísla účtů a PINy? že bysme s tim mohli hejbnout a něco mu tam máznout...pivínko je drahý a RC součástky eště víc :lol:

No Honzo to nemám je to škoda ,ale mohli by sme mu to tady zpřeházet :lol:
nohajz.rajce.idnes
-Kage-
Častý přispěvatel

Viděl bych to tak jak píše carlos46, udělat samolepku jako pruh na čelní sklo, jednoduše jen nějakým zajímavým textem napsat www.RC4×4.cz a udělat to nějak univerzálně široké ať si to každý přistřihne podle velikosti okna, popřípadě by to mohl dát i jinam, žejo ...... :wink:

Zpět na „FreeKec“