Tak mladá už ví že v sobotu nic nebude protože si jedu hrát ....ještě že sem jí to řek po telefonu páč jinak by mi do těch kulek nakopala....mám já to ve svim věku za potřebí? :?
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
tak ty pos.aný bombarďáky nebudou, tunel je na mísťe,díky Stando za pomoc,jen se musí upravit terén okolo tak to snad do ježďení stihnem(počítám se sobotní brigádou před ježďenim)
chlapy budu chtít po každym 50kč na video,případný zbytek na uhlí na gril a opět na stromky(video natočí a sestříhá kolega,ale cena je 500kč a samozřejmě ti co nic nedávaly na stromky tak by mohly přispět,cena smrčku podle velikosti135-160kč)
tak je kdyžrak vezmi,já myslel že udělám a nestíhám ted jsem ještě rozkuchal přední světla a musim to zítra zprovoznit,jinak budu jen chlastat a ne jezdit ve tmě :-D
Táááák jsem se právě vrátil z krámu a mám plnej pytlík LEDek,odporů a vypínačů :-D snad zítra budu svítit :-D :-D
jinak mám epesní malinkatou baterku,takže jí v nouzi přilípnu izolačkou na střechu :-D