Včera jsem pořád spekuloval nad úpravou řízení, vim napsalo se tady o tom už docela hodně, tak jsem to zkusil a výsledek je víc než uspokojiví. Snažil jsem se dostat táhla řízení do roviny s nápravou. Takže se geometrie při propružení nemění. Rejd zůstal stejnej, ale zbavil jsem se kompletního originálního mechanismu s vůlema.
Zkus třeba ze zapalovačů :wink:
Jinak kdybys nesehnal tak mam ještě doma jedny z nějaký hračky ale budou asi malý. :roll: Myslím že je měl na tom bývalým hasičským autě pech. :wink:
na netu jsem už nějaký majáky splašil takže by to šlo dokonce jsou k nim i ty přední koskatý do přední masky, s řízením jsem najel zatim pár metrů zejtra udělám zatěžkávací zkoušku a napíšu jak to dopadlo.
Nemyslím si, že by to mělo něco zhoršit oproti cihle co tam je origo. Navíc je to plech takže to po něm hezky klouzne, já to tam mám taky a sem namíru spokojenej. Nebejt to tam tak už mám spojovačky v háji a šásko rozlámaný.
Knedlousek píše:Nemyslím si, že by to mělo něco zhoršit oproti cihle co tam je origo. Navíc je to plech takže to po něm hezky klouzne, já to tam mám taky a sem namíru spokojenej. Nebejt to tam tak už mám spojovačky v háji a šásko rozlámaný.