Normálně čůrám smíchy....video sem si ještě nepustil ale musim reagovat na vloženou důvěru do Mraka....Ty ptáku já do tebe žádnou důvěru nevkládal hned jak sem tě popvé viděl....Za to co provozuješ se na nějaký vkládání vykašli...řeklo se že to zkusíme a co si budem povídat už podle stylu práce toho týpka sme byly skeptický.....no holt to pořešíme příště jinak no...du si to pustit....
Tak sem skouknul vídeo a zakládám klub nenáročného díváka....mě se to líbí....moje dve auta se vecpali do záběrů poměrně často a co se týká tý kvality vídea tak to se může vykládat jako umělecká invence tvůrce umělce.....Chlapí a viděli ste jak mi to tam krásně křížííííííí....?.... :twisted:
Jasně Hajzlteam je přece takovej jinej.....a některý jeho členové sou ještě jinější....a stiifiiho názor neber vážně...co můžeš čekat od člověka kterej si čůrá do trenek.... :lol:
ono vměstnat několik hodin ježdění do 9 minut videa néééni lekrace,ale když du točit tak si vezmu kameru a né foťák z malou pamětí.Jinak obsahově je to hezký.
člen RC Truck trial klubu Praha Mercedes Actros 8x8 RCTT Mercedes Unimog RCTT Foto Rajče:mara126
To video je dobrý, ale monlo bejt lepší ;-), Líbí se mi způsob sestříhání, akorát ta kvalita mohla bejt lepší no. Možná záběry s více okolím, než jen s autem :-)... Ale takhle se mi to taky docela líbí....
Legenda zvaná Plísňák cabrio HAJZLTEAM + ještě nějaký rychlý mrchy