stiifii píše:Vole Stenly ty pises jak pyca :lol: :lol: To mel byt muj zavodak ale vcera tak dlouho brecel a prosil az sem mu ho dal :lol: :lol:
Keci f kleci...teprve já sem mu dal tu správnou závodnickou duši....ve tvých rukách by ta kastle akorát chřadla v regálu....fotky budou zejtra..... :twisted:
Chlapi, zajímalo by mě, jaký faktor měl v těch trialech asi největší váhu? když pominu mezičlánek mezi volantem a sedačkou, který je tady asi nejdůležitější :mrgreen: co tady hrálo asi tak největší roli - gumy, motory, regly, rozvor ...? nějaké tipy, co se do trialu hodí a co je naopak úplně k ničemu ... :wink: asi se blížím k nákupu nového reglu, tak jesli se třeba osvědčili dsys (i když ten už se osvědčil asi už dávno a všude) nebo přemýšlím nad robitronic speedstar (už jsem ho v autě měl a super) ...
Když tak mrknu, tak vím, že s Axial 55kou bych se v hodně výjezdech docela trápil, takže Graupnery asi hrály prim co :twisted:
Na několika brankách jsi potřeboval se fakt rozject, takže bych volil speeda 600 8,4V.
Regl, hlavně aby měl dobrou brzdu.
Rozvor bych asi nechal kolem těch 280ti. s kratším budou problémy ve výjezdech, s delším se tam neotočíš.
Gumy nedokážu poradit, já mám boggery a ty sou fakt super :P
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
No tak s rozvorem jsi mi udělal radost, ten +- mám. S motorem ještě větší, ten už mám na poště. Gumy mám taky na poště Crazy Crawler, tak snad nezklamou no a po reglu se budu muset ještě poohlédnout ....
Takhle by to tu mohl shodnotit každý a udělal by se takový přehled, co funguje a co ne ... :P
btw. Adame, tvé auto jsem nikdy neviděl, ale selský rozum mi radí, že to bude určitě to doubouchané, orámované, šedivě JK co? :mrgreen: funguje parádně, v tom máš toho speeda 8,4 V ? tam ten jeden jump do branky přes horizont nemá chybu .... a ten nosorožec vpředu je, abys v prudkém sjezdu nepřepadával nebo to má i jiný význam ?