klucí kdo jedete dneska do líštan a máte doma zbytečný čtyři hexy z axialu,vezměte mi je prosííím :-)
Moc díky :-)nutně je potřebuju
Za chvilku mažu a kolem 12tý jsem tam :-)
Tak dneska bylo krátký poježdění ale sranda byla :-)
Akorát nikde nejsem já,páč mě fotil Mára,takže musim na fotky se mnou počkat :-D
Jinak pár fotek hír :-)
http://wendis5.rajce.idnes.cz/Listany_1.rijen_2011
pro jistotu to napíšu i sem ,16.10 je ježdění v mrakolendu s možností zůčastnit se rc offroad trial závodů a samozřejmě MINIBURZA ,ohledně závodů je víc info v sekci-akce celá republika
takže opět malé poježdění 13.11 ,pro nováčky v trialu je zde možnost si ,,osahat" terén na trati, jinak tradičně volné ježdění a napustím brod(speciálně pro hajzlteam)
ja doufam ze to vyjde a dorazime, s vama si clovek zajezdi. Sice sem mel v planu pristi vikend rozborku na zjisteni stavu naprav, ale hold to jeste par dni pocka :wink:
Jsem nováček a rád bych se tam podíval, ale nevím jak se tam z prahy možno dostat :-) nepojede někdo z prahy, nebo je tam poblíž nějaký vlak či něco?
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT