tak konečne dobré zprávy, rám i čelo prevodovky je vyrobené, ješte se v pondelí dodelají držáky a jde to ke mne na SK,
akorát mne trochu sere, že to neni z obyčejné oceli, ale z nerezu takže mi to nebude rezavet jak jsem puvodne plánoval
ted z toho bude leštenka, rám ješte proleštím, at to je temer chromované a hotovo
v škole ješte musím provrtat díry protože nekteré se prí neprorazili, a ty které jo, tak maji 1mm
tak puju koupit zavitniky na M2, M3 mám takže hlavni veci osadim hned jak to dorazí
dneska pred začátkem školy, jsem byl pro pastorek do prevodovky, jen jsem byl prekvapenej, že hridel motoru nemá 3mm ale 5, tak jsem vzal dva motory s pastorkama, pokud alespon jeden pojede tak ho nechám v aute, ale je to z vrtačky to jsou tušim 12V tak čím bych to mnel napájet? 3S lipolka bude stačit?
Nevíte nekdo zda se do vrtaček 220V daveji motory které potrebuji 220? Nebo je to nejak udelané a jsou tam 12ky?
Kdyš motory nepojedou, tak kdyš sundám pastorek, udelám tam diru a červík jak na normalnim pastorku, dovnitr dam trubku tak by to taky mohlo jít ne? Kdyš bude mít 1mm hrubé steny ta trubka...? Nebo?