Hm,koukám,že mě chce nikdo předstihnout,jakmile dokončím novou Lízu trialovku,tak se chci pustiti také do tohoto skvostu,ale s tím rozdílem,že bude v měřítku 1:10 a bude jezdit skutečně závody na šotolině jako předjezdecký vůz v MČR,ale bude to fuška,nejde ani tak o výrobu,jako spíš potom odladit podvozek na vysoké rychlosti,aby ty tuhé nápravy fungovaly tak jak mají.
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Sním či bdím, je to sen? Tentýž večer, tentýž den, ale teď už jinde jsme, je to jiná vesnice.
Mezi tím v jednom nejmenovaném přidruženém závodě, asi na okraji Mýta ........
Hele fachmane nechceš trochu hebnoót kostroó dyž už sme sem dovláčeli ty mašiny z Jabloneckyho kovošrotu ?? Konkurenc nespí a posledni dva měsice sme s tim vubec nehli
Hele kemo, zklidni hormon , přece nebudu celé večer šmirglovat jak voteklé, dyž Ladida zrovna tak betélně hobluje............
O hodinu později
Hobluj......
Ti kape na karbit ne , valit break na takový betelny beaty kemo
K ránu ..........
To sme toho zas porvali ..................
Jsem zvědavej jak to potetovaný vižle bude makat. Jestli se nepřežere tvarohového Míši a nebude pod tím novým stolem chrápat :mrgreen:
Jinak Liazkám fandím. Je to moje nejoblíbenější dakarské auto. Takže Ti držím palce.