Tak smraďoši já jsem doma,nažranej a spokojenej :-) byl to jako vždy parádně strávenej den,sice jsem nalouskal kardany,ale to mě nesere.
Jako vždy super parta a prdel byla jako vždy:-) hlavně sem dejte fotky já měl foták v kufru a samo že jsem nevyfotil ani hovno :-D
tak tak, super akce a lidi jako vždy, se musím trochu poplácat po rameni Ford jel fááákt dobře takže kdyby se bodovaly jen auta podle pravidel tak se nemám za co stydět ale i tak se my tahle konstrukce podvozku povedla(kdo viděl může potvrdit že nekecám)
Takze kluciii sme doma zavody paradni jako az na par roztrzek.... myslel sem ze pravidla jsou neprustrelny a tak jednoduchy ze do nich nikdo strilet nebude... ale strilelo se.... myslim ze je vse vysvetleno a priste uz zadna diskuze kdyz neznate pravidla sakra... Ohynek byl teplej takze super pocasi si myslim ze taky takze kdo neprijel prohloupil.... A koho zajimaji presny vysledky tak tady vezmu to od posledniho
15. PALI .....bil se statecne ale mel milion couvani
14.Tjjack ....no kdyby umel ridit a neplasil byl by vys:)
13.Dragoun ....kdyby mu to zatacelo byo by to lepsii:D
12.Wendis ....no jezdecka chyba na 3.sekci byla velkaaaaa
11.cendab ....vitez minuleho zavodu, v prvni sekci mu louskla uzaverka
hodil boudu dostal milion bodu a uz to nedohnal
10.Vašek s Lízou... jako jedinej jel s nakladakem jedina uleva tak mel
levnejsi couvani...
9.BENY ....novacek a jak mu to slo...krasny umisteni
8.Tommys... Dneska to naviic nestacilo a pozavodni radeni urcite vyhral:D
7.Aviaro... trochu problem s vysledkama z nasi strany ale nejak sme to
dohromady dali... chut si spravil pri proskoceni kameny zdi:D
6.Mara126... paradni jizda jako vzdycky ale dneska byli lepsii..
5.Pepe ... Dingo v zakladu temer bezchybna jizda a umisteni je na svete
4.mrak03... test prodlouzenyho forda dopadl vyborne!! krasna prace..
3.Adam ... jel s XR a zrekl se naroku na umisteni presto ho uvadime kdo
chce tak si odpocita misto:D
2.Cmelak007... Si precte pravidla! Jel s trucktrialovym specialem vyjimka
na jeden zavod byla vycerpana priste karoserii offroada:)
Jel krasne bez chyb a auto mu fungovalo skvele..
1.stiifii ... nevim jak to ten kluk dela ale byla to radost se na nej koukat
trochu si vylepsil sebevedomi po minulem zavode kdy byl
predposledni...
no co dodat ten kluk je mistr ....vy vite ceho... OFFROADTRIALU!
Ahojky, díky všem organizátorům za vydařenou akci, byla opět skvělá! :tleskam: Myslím, že jednou budeme se slzou v oku vzpomínat na krásné začátky v (tou dobou již) legendárním Mrakolendu, který nám budou závidět i naši sousedé za hranicemi! 8) S tou kastlí mě však pěkně se....,:evil: ale co se dá dělat, asi budu muset koupit další, tuším, že již pátou. :lol:
Ostatně, jestli to takhle půjde dál, tak si stejně většina lidí bude muset ke svému expedičnímu miláčkovi, se kterým jsme zde prakticky všichni začínali, pořídit ještě nějaký speciál. Z toho, co jsem dnes slyšel, to s tím offroad trialem začínají někteří brát celkem vážně. Fotky mám jen z digitálu a nemám všechny, fotil jsem jen tehdy, když jsem nežvanil, takže toho moc není.
Listanskej kluk je jen mrak:D ale dekujem.... cmelaku s tou kastli se nezlob ale je to jediny technicky pravidlo ktery sme nastavili proste sem nechtel aby jezdili zavody kravlery a trucky a ruzny podvozky od zacatku je to offroad trial tak proste chcem aby to tak vypadalo... cestnou vyjimku tvori liazky...
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! " " Seru na poli , jezdím pro body... "
Chápu, že chcete omezit, aby nejezdilo kde co, ale nemůžeš pak psát o výjimkách. Liazky jsou parádní, ale jsou to trucky a v originále rozhodně větší, než Unimog, který se rozměrově blíží spíše offroadům 4x4. Já s tím problém nemám, pořídím si jinou kastli a budu mít pokoj, ale pravidla by měla být jasná a platit měla bez vyjímek. Každopádně díky, že jsem mohl jet, a že jsme si všichni pěkně zajezdili, byť se to bez diskuzí neobešlo. :wink:
Říkal jsem si ale, že by nebylo od věci udělat speciální sekci pro CC-01, příp. scale off-roady s menší průchodností a různé expediční leštěnky, kterých je celkem dost. Na trialu, jaký jsme viděli dnes, většinou nemají moc šancí. Myslím, že spousta lidí s těmito auty by uvítala lehčí trať a jízdu spíš pro zábavu bez větších pádů, kotrmelců a nereálných terénů. Prostě větší kochačku a citovku, než risk, že to člověk rozseká a nutnost jet některé pasáže na plný plyn. Je mi ale jasné, že to znamená další komplikace se stavením tratě, místem, bodováním, určením, zda vůz splňuje požadavky se zúčastit apod.
Nicméně i tak by to stálo za zvážení, zejména, až bude trať rozšířená. Osobně bych rád jel s CC-01, příp. Defenderem, který v mém případě má na trial daleko.
Hele Milane až bude teplo tak můžem udělat celovíkendovou akci a to by jste klído mohly dorazil,zajezdíme,večer se vožerem a pak zase zajezdíme :-) kdyby jste naplnily auto tak by se to uplatit dalo ne? :-)
cmelaku to takhle nejde porad to mame hlavne pro srandu a technicky pravidla jsou jasny.... Zadny... jen to chceme aby to vypadalo jako offroad trial.... nikdo se nedere o zadny umisteni ikdyz to tak nevypada:D vic kategorii je otazka myslim ze to neni potreba mrak minule zajel s cc01 uprostred pole bez problemu ja byl minule posledni dnes prvni ja porad tvrdim ze to neni jen o aute! pepe se zakladnim axikem strci kdejakou upravenou karu do kapsy jen proto ze jede precizne a chytre... ja rikam NE! vic kategorii neni treba zajedes dobre sekce mas dobry umisteni zkazis neco tak nemas... ale pokud o to chces bojovat a najdes aspon 7lidi ktery budou pravidelne jezdit a chteji lehci teren ja jim to postavim.... ale zase si rikam chci zavodit musim riskovat pokud si nechci odrit autotak si tam proste jezdim na jistotu bez zavodeni...
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! " " Seru na poli , jezdím pro body... "