No jestli to bude tak dobry jak to je na fotkach tak myslim ze to je obrovskej konkurent pro Tamiyi a jejich High-Lift Hilux.
Je jich objednanejch 6 na kram,z toho jeden dostane podrobnou rozborku :twisted:
Co se mi fakt libi tak je to pohona jednotka a jejich bouda Majove :idea:
ja to pevne spojeni mel na YJ a nedelalo to dobrotu,proto jsem pak presel na kloubek.
Boudy budou zvlast,ale pozdeji.
Ja toho jednoho rozhodim a asi ho pak rozprodam po dilech.
JJ je to plast.
ono to je hezky nafoceny a je jasny ze za ty prachy tam trochu ojebavka bude,ale i tak musim dat prst nahoru a pochvalit je po te sracce Gelander.
fakt se mi moc libi ta rozvodovka s prevodovkou a jak jsem sondoval tak vse se bude dat koupit zvlast,ale ted musej setras ten prvni naval zakazniku na tohle TF2.
Uz aby byla moje FJ40,aspon zase budem mi Cesi o trochu vepredu oproti USA :twisted: :wink: :arrow:
Mě zajímá ta převodovka,vypadá velice pěkně,jen doufám,že už tam budou pořádná ocelová kola,aby to něco sneslo.
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Nemluvím o rozvodovce,ale o převodovce.Ve dvoukvaltu R2,jsou kola duralová.
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal