Uživatelský avatar
Papi
Uživatel
Příspěvky: 207
Registrován: 24.02.2009 0:00

Mam takovej pocit, ze domca sem nic neposle... I s tim telefonem si z vas dela prdel... tenhle prispevek pisu z telefon s androidem, kde jsem vyzkousel upload na rajce... i s downloadem programu, zjistovani co a jak, mi to zabralo deset minut! Takze Domco, di s tema svyma vymluvama do hajzlu a netahej tu vsechny za fusekli, jinak ti fakt hrozi, ze ti nekdo rozflaka hubu!

Obrázek
Uživatelský avatar
minotaur
Veterán fóra
Příspěvky: 4477
Registrován: 06.09.2009 0:00
Bydliště: Lázně Toušeň
Kontaktovat uživatele: WWW

Tuším v sobotu jsem navrhoval poškozeným zaslat doporučený dopis na domčovi rodiče. Teoreticky už ho mohli mít pár dní v ruce a mohlo se to (snad) už řešit. Mezitím se tu to zvrhlo v předvádění virtuálních svalů, což nikam nevede. Již pár dní je naprosto jasné, že od domči se žádná akce k nápravě čekat nedá. Pokud pominu nápady na různé trestné výpravy, které mohou skončit daleko větším průšvihem, myslím, že návrhů, jak postupovat dále oficiální cestou, je zde několik. Víc asi nemá smysl se tu v tom nimrat, protože ani dalších deset či padesát stránek příspěvků situaci nijak nezmění.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
xood
Uživatel
Příspěvky: 188
Registrován: 15.08.2009 0:00
Bydliště: Všude zdejší

osobně se mi líbí návrh Matezze shromáždit lidi které podvedl a pak vše nahlásit na PČR a at si jej doma rodiče zabijí sami . :lol: fyzické násilí proti dětem je ten nejhorší zločin. proti psychickému nic nemám máš mít nervy v cajku
Uživatelský avatar
Marty
Uživatel
Příspěvky: 166
Registrován: 04.03.2010 0:00
Bydliště: Šitbořice

Jeho máti není doma, psal mi to. :evil:
Mimochodem jsou 3 odpoledne a fotky tu nevidím. Jenom krásné GT-Rko :o
Uživatelský avatar
sWiNe
Veterán fóra
Příspěvky: 3873
Registrován: 11.09.2011 0:00
Bydliště: Krnov/Neratovice

No snad nečekáš že řekne ... mamka je teď doma, chceš ji k telefonu abys ji všecko mohl říct nebo se stavte ve tři odpoledne, bude na vás čekat ....
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
Uživatelský avatar
Knedlousek
Uživatel
Příspěvky: 301
Registrován: 12.02.2011 0:00
Bydliště: Stráž nad Nežárkou
Kontaktovat uživatele: WWW

Říkal sem si že do toho zasahovat nebudu, když semě to netýká, ale ty si fakt pěknej kus svině která tady jebe s lidma. Udělal sem tu na foru pár obchodů namátkou ze Zaxem, Ausahusem mám tu asi dva známý a fakt za pár korun bych neprodal pověst v něčem co mě takhle strašně baví. Plzeňáci jsou podle toho co píše Jirka slušně nasraný a nejen voni(ono se neni čemu divit). Tím si honíš ego nebo jak že se tu voháníš kámošema z krimu jaký sjou bitkaři přitom by se na tebe stopro vysrali a tím že tvrdíš jak makáš na discu? Ve čtrnácti nebo kolik ti je sem na disco nechodil doma poslouchal jakž takž rodiče a byl rád když sem ušetřil pár peněz. Tady už si neškrtneš a na expedici taky nevyjedeš, ale urovnej co sis posral! Doufám že nikomu nevadí že sem vyjádřil názor kterej se mnou podle reakcí sdílí skoro celý forum.
Uživatelský avatar
Stenly
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2037
Registrován: 30.10.2009 0:00
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele: WWW

Tohle téma si čtu už od začátku.Bejt to já tak sednu do auta a jedu ti zatohle rozbít hubu,protože jak tady snima vyjebáváš je hnus :? Ještě chvíly a pak se nediv že se něco objeví na modelbazaru a napár dalších stránkách sám to tam dám aby si natebe všichni daly bacha jaká seš svině :-( a našlo se víc tebou podvedených lidí.S plno lidma jsem na foru obchodoval jak kupoval tak prodával a nikdy jsem se s takovým problémem nesetkal :NO: a když už tak se to v zárotku dá vyřešit slušnou omluvou a stema tvejma vídělkama semito taky nezdá je mi 16 a jsem rád když mám 2000,- za pul roku :roll:
___TATRA POWER____
Tatra T815-7 8x8(plány od Hanyse)
........T813 8x8-kolos
FPV Freestyle / Martian II
---- "létající GoPro" Split Pearl
Tamiya Buggy Champ 1979
-
FOTO: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
sWiNe
Veterán fóra
Příspěvky: 3873
Registrován: 11.09.2011 0:00
Bydliště: Krnov/Neratovice

Že ho pomluvíte všude po forech a modelářských webech je mu myslím jedno, on kamarády modeláře nepotřebuje. Má dost těch opravdových z krimu
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1228
Registrován: 29.08.2009 0:00

Já si celou dobu říkal mě nic neudělal já na to kašlu,ale tohle je opravdu moc.
Být vámi dam si sraz někde na parkovišti,sesedam do auta a jedu mu natrhnout řitní otvor.Tohle je už vážně moc i na můj hodně silnej žaludek.
Takovýhle frajírky přesně miluju,čachry machry a pak hovno,hovno slavnej fóre :lol:
Uživatelský avatar
Pajik_CZ
Častý přispěvatel
Příspěvky: 690
Registrován: 21.11.2009 0:00

virtuální svaly nic nevyřeší. Udělejte orientační soupis, kolik komu dluží, a jestli se to dá nějakým způsobem prokázat.
Uživatelský avatar
Dave
Píšu hodně
Příspěvky: 1468
Registrován: 12.10.2010 0:00
Bydliště: Kousek od Brna

přesně tak, řeči "zmlátíme ho" ničemu nepomůžou... myslím že tohle je věc lidí kterejm dominik dluží a ti by to měli řešit podle toho jak jim to přijde nejvhodnější..... To že si v téhle situaci hraje dominik ještě na siláka kterej má spoustu kámošů z krimu je věc druhá :roll:
pavlos12
Nově příchozí
Příspěvky: 41
Registrován: 13.01.2012 0:00
Bydliště: Radostice u Brna

Sleduji toto už od samého začátku ani jsem se nechtěl registrovat,ale musím.
Rozbít hubu no to jsem si říkal taky ale nač si sním špinit ruky a pak to třeba i obsírat normálně bych dal výzvu na Modelbazar kdo byl podveden domčem
a pak bych to dal PČR a ty už to vyřešej.Vžyt si zvás jenom dělá srandu a vy mu to tolerujete fakt nechápu bejt po mím tak už to řeší PČR takhle se ojebávat od nějakyho smrada :? pokud to nezačne řešit PČR tak přijdete o ty prachy jelikož on vám je nedá má jen samí výmluvy.
Uživatelský avatar
Astala
Uživatel
Příspěvky: 217
Registrován: 01.12.2011 0:00
Bydliště: Cheb
Kontaktovat uživatele: WWW

No tak to uz je fakt moooooc 17 stranek a ten klucik si z nas dela stale legraci. Ikdyz mi to muze bejt jedno, s tema Doncovo komentarema tipu mam kamose z basy co sedi za rvacky, me total dozral. Tady jsou to porad jen reci a keci v kleci. Sorry ale to je typysche cechyse=jen kecat ale neudelat nic pro napravu. Proto zadam ty co maj kontakt adresu a jmeno na tohodle zmrdecka at ji tady zverejni!!!

A divim se ze kdyz jsou na nej plzenaci tak nasrany, proc kurva nikdo z nic jezse u Domci doma nezvonil??? Co Jirko???

Ja jsem teda z chebu, ale uz me to tu tak sere ze v pondeli sedam do auta a pojedu do prahy misto pres Vary, pres Plzen. Ostatni sorry, ale ste taky pekny sracky kdyz jen pisete a nic neudelate!!! Tahle komunita si ma preci pomahat, ale ne jen ve schaneni rc dilu a chlubeni kdo ma lepsi model atd.. Tohle se mohlo stat klidne nam vsem, ne jen tem dvou nestastnikum kteri toto vlakno zalozili. Ale reseni by jsme meli najit vsichni spolecne, proto taky si myslim tohle vlakno bylo zalozeny.

Jsem fakt znechucen nechat se takhle tahat za nos. A uprimne navrh s trestnim oznameni na PCR asi moc nevyresi hosi, jsem v CR tak trochu realistickeho pohledu. Jedina sance jsou rodice, z cehos mas Domca evidentne strach nejvic. Proto tam v pondeli v 6:00 se opru o zvonek a budu chtit slyset jejich odpoved na to co to vychovali za zmrda. A divim se ze uz to tu nikdo neudelal davno!!!![/b]
Uživatelský avatar
ricci_kent
Nově příchozí
Příspěvky: 12
Registrován: 27.01.2009 0:00
Bydliště: Carlsbad
Kontaktovat uživatele: WWW

...jak jsem to tu pročítal,tak ten kluk vůbec nechápe "vo co gou"...má úplně převrácený hodnoty,neví o čem je život.Myslím,že byl takhle vychovanej,a teprv život,čas a rány ho to naučej...no a když né,tak bude hrát karty s nejlepšími kamarády za zamřížovaným okýnkem a každej večer bude ujíždět ve sprše na mejdle.Konec konců tady někdo psal,že to je takovej šamponek bloňdatej,tak mu ti nejlepší kámoši vysvětlí,kam a jak použít Indulonu :oops:...
Jeep Wrangler JK Unlimited Tamiya CR-01
Toyota Land Cruiser 40 na polici-v důchodu
Kyosho boat Oracle BMW Racing
www.rckv.cz
http://ricci-kent.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
Ozy
Nově příchozí
Příspěvky: 76
Registrován: 22.01.2011 0:00
Bydliště: Karlovy Vary

Indulona je zbytecnej luxus ...

Zpět na „FreeKec“