Tjjack-pídžej, Míro osobně ho asi neznáš,při tý smůle ta lepší zpráva je že se to stalo na obecním pozemku a to horší je že v Lounech je na pohotovosti jen doktorka na ,,rýmičku" samozřejmě sem nejdřív jel s Pídžejem do Loun kde hned mezi dveřma my sestřička říká ,,to auto ani nemusíte dávat na parkoviště"(sem zastavil až u vchodu abych Pídžeje moc netrápil),takže prej do Žatce nebo Most,byly sme s Čendou domluveni že když do Mostu tak naší mrtvůlku vezme on s tím že to je při cestě domů
Neznám, viděl jsem asi třeba někdy někde, nicméně to mu teda nepřeju. Jako tohle teda nikomu...
V Mostě jsem na pohotovosti taky jednou byl. Jely se závody v Čepirozích a já pískal a něco mě štíplo a šíleně mi otekla ruka. Docela mazec mezi cigorkama tam...
vidět si ho moch na Ještědu když si nás míjel cestou dolu,má Defendra plísňáka.Jinak prdel dobrá,ale pak když se dlouho nezvedal tak nám zatrnulo a sranda přestala.Takže Pídžeji brzký uzdravení.
člen RC Truck trial klubu Praha Mercedes Actros 8x8 RCTT Mercedes Unimog RCTT Foto Rajče:mara126
Tak jsem byl ještě chvilku v práci a už jsem taky doma,pídžejovi jsem volal kolem třetí a jak psal čenda,na třikrát zlomenej kotník a dneska v 16 na operaci,takže ho asi akorát pitvaj.v úterý za nim půjdu do špitálu tak dám vědět co s nim,koupim mu hezkou kytku,kenny bude určitě moc rád :-D
jinak fotky budou kousek pozdějc musim se nažrat :-)
a Dsys opět nezklamal nacpal jsem do tojoty tu 56ku s tim že bude gut a hovno :-D musim to poslat na to přeprogramování nebo co ......
a Dsys opět nezklamal nacpal jsem do tojoty tu 56ku s tim že bude gut a hovno :-D musim to poslat na to přeprogramování nebo co
Přestal ti fungovat celej nebo jen zpátečka mě přestala jít zpátečka takže jsem na tom stejně. :|
Jinak fotky pěkný jezdilo se opět na body nebo jen tak ? :wink:
Pepe CC-01-Pajero fr. 2,4Ghz http://jobik8.rajce.idnes.cz JEEP Wrangler YJ Stavba: Land Rover Discovery III ... (OO=[][]=OO)
No ještě pár zážitků z nemocnice....Když tu hnátku viděla pani na rentgenu ani mu nechtěla sundat ponožku...no a když si jí pak v čekárně sundal litovali sme že nemáme sebou foťák...kotník voteklej kolem dokola jako mega jitrnice a to zahlý pod nim bylo hozený kus doprava jako by mu ulít třílink na nápravě...Pak ho hned seřvala sestra že jako neměl nic pít když si udělal úraz a zavřely se za nim dveře do ordinace...po pěti minutách vyběhla sestra a donesla si velkej modrej igelitovej pytel...po dvaceti minutách co sem tam čekal sem začal psát klukům do Mrakolandu SMS že Pídžeje už voperujou a přinesli si už i pytel na tu jeho hnátu,jako že sranda....než sem to dopsal tak ho vyvezli v bílí noční košilce a ani trenky mu nenechali....No a že prej kotník na třikrát ...Jo a to ještě před tim říkal že ho to už moc nebolí a že 28 ledna jede někam na lyže....Ve finále sme se tam docela nasmály při vymejšlení trialů pro vozejk na kterym sem ho tam vozil ale myslim že je v dobrý péči tak že to už bude asi dobrý....Nakonec měl největší strach z toho co na to jeho máma a aby u něj nenašla cigára....tak mu tam Venco nějaký v úterý hoď....