salvatore
Veterán fóra

Sááákra!!! Takovejch hezkejch holek tam bylo a já zrovínka chyběl... no aspoň mám o pár dcm vylepšenej domácí kádrovej profil :-)

Na jedné fotce se mi zdálo, že byl už s Váma Honza, je to tak?
LUB
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

strejda píše:Z nedostatku prostoru začínám budovat novou dílnu.

Heeeej strýýýýcu ty jsi blázíííínek :D Samozřejmě to myslim jen a jen v dobrém :wink: Moc krásná trucovna :D :D :D
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS

Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS

www.RCKV.cz
cores
Sběratel

Ja ja,Hans má novou káru od Martina.Krásně mu to skřípalo a vrzalo jako kolovrátek. :D
Dneska se skoro každýmu něco podělalo.I když jen detaily.
Lee93
Veterán fóra

Sakriš, asi 3 lidi tam měli foťák a jen jedny fotky jo?!..
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
dandyddt
Přispěvatel

no tak my teda máme fotky taky, ale celkem nepoužitelné, Martina neočistila objektiv, a vypádá to, že ji to před tím olízl nějaký pes asi :D no hodím to sem, ale je to fakt kalamita, tak nechte kameny ležet :D
http://dandyddt.rajce.idnes.cz/16.8._Krc/
gema
Častý přispěvatel

Koukám že jste většinou padali :) Jinak pěkné fotky a lítost že jsem musel na chalupu. Ale rodina má holt přenost.
Pavel Novák
Bylo a už dávno není
TA01 Disco 3 G4 challenge
Galerie
immortal
Přispěvatel

nojo taky jsem se uz konecne zaclenil,ale timberwolf byl nemocny tak jsem musel na rychlo neco spichnout:)))))))))))) a skripani je uz odstrabeno(kaminek v motoru...au,au)
LUB
Přispěvatel

Tak jelikož se udělalo v neděli moc hezký počásko (teda alespoň v našem kraji), tak jsme chtěli vyrazit na nějakej menší výlet. Nakonec jsme si vzpoměli, že jsme se kdysi pustili do "geocachingu", ale tento rok to doooost zanedbáváme, takže verdikt byl jednoznačnej - jdeme hledat poklad :D . No a na tomto výletě samozřejmě nemohl chybět Hamřík. Udělal jsem z něj skoro přenosové vozidlo zpravodajské televize, protože jsem mu na záda připevnil kamerku FCO2 a hurá do terénu.

Na výsledek mrkněte zde: http://www.youtube.com/watch?v=-nJoky-ZaVA

A ještě pár fotek kde je vidět celý přenosový vůz :D : http://fotolub.rajce.idnes.cz/Hummer_Adventure_-_Geocaching/

Obrázek
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS

Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS

www.RCKV.cz
salvatore
Veterán fóra

LUB: Moc pěkný! Odpoledne Ti pošlu fotku našeho psa :-)
LUB
Přispěvatel

salvatore: to víš ta naše žárlivka musí být všude s náma. A kdybys viděl jak se cpe mezi mě a Hummera když na něm něco dělám :D Tak pošli pak hafana :wink:

www.RCKV.cz
sanys88
Přispěvatel

LUB píše:salvatore: to víš ta naše žárlivka musí být všude s náma. A kdybys viděl jak se cpe mezi mě a Hummera když na něm něco dělám :D Tak pošli pak hafana :wink:

covece jako by sem to od nekud znal, nebyl uvas nahodou muj pes :D
LUB
Přispěvatel

sanys88: no jsou to potvůrky ty hafani. Myslím, že to nebude případ jen těch našich :D :D :D

www.RCKV.cz
Blizzard
Nově příchozí

Tak v silnem zachvatu abstinencnich priznaku padlo se Salvatorem par slov a vyrazili jsme na dvouclennou prohlidku terenu v nedalekych Satalicich, bylo to krasne vecerni svezeni i pres defekt paky od rizeni... :-( http://blizzardik.rajce.idnes.cz/Satali ... ,09/#album Blizz
Steak
Píšu hodně

Kde je já ho nevidim. :lol:
Motor_Home
Přispěvatel

[quote="LUB"]Tak jelikož se udělalo v neděli moc hezký počásko (teda alespoň v našem kraji), tak jsme chtěli vyrazit na nějakej menší výlet. Nakonec jsme si vzpoměli, že jsme se kdysi pustili do "geocachingu", ale tento rok to doooost zanedbáváme, takže verdikt byl jednoznačnej - jdeme hledat poklad :D . No a na tomto výletě samozřejmě nemohl chybět Hamřík. Udělal jsem z něj skoro přenosové vozidlo zpravodajské televize, protože jsem mu na záda připevnil kamerku FCO2 a hurá do terénu.

Udělal jsem během prázdnin taky několik videí, ale stále to není ono.
Nechávám si jejich zpracovaní na dlouhé zimní večery.
Kameru vozím taky na střeše.
Nejhezdčí záběry jsou ale, když ji uchytím za přední kolo.....
Obrázek
Naposledy upravil(a) Motor_Home dne 21.09.2009 10:25, celkem upraveno 1 x.
Tamiya Ford F-350 High-Lift
Jun Fac Light Weight chassis
Team Novak Rooster Crawler + Rock Climber 70
Orion (Kokam) Graphite Edition LiPo 3400 mAh/7,4 V
Integy Alloy 5-Spoke Wheel + Rock Crusher X/T 1.9 Tires
Thunder Tiger Digital Servo DS1015

Zpět na „Galerie z akcí“