Voni ty army spreje jsou tak trochu jak stříkací tmel.Prostě hustější než normální barva.Taky dle toho smrděj.
Dával jsem ho do teplý vody,zdá se mi to lepší.Aby jsi pak neměl vymalovanej pokoj. :lol:
Nahrani urcite pomuze jak pisou kluci, bud ta horka voda, nebo treba horkovzduskou. A nezkouseli jste si nechat namichat presne barvu dle vzorniku v prodejne autobarev? Namichaj ti tam na pockani cokoliv do spreje :wink: :lol:
V tejdnu si nakoupím novou trysku a to s tou horkou vodou pak zkusím taky.... Ono než budu stříkat boudu to ještě chvilku potrvá - je na ní ještě nějaká práce kterou musím před stříkáním dodělat.
Tak zatim jak na to koukám tak to nedopadlo až tak nejhůř... jsou tam sice vady a např na střeše by to i zvládlo ještě přebrousit ale fakt je že nestavím leštěnku ale vojenskej náklaďák, kterej určitě nebudu nijak moc šetřit.
Co mě spíš ale štve že na tu kabinu padnul prakticky celej 400ml sprej, takže pro nástavbu budu muset pořídit další pixlu. :evil:
Fotky dodám až zejtra či pozejtří - ta barva hrozně pomalu schne.
V dobrý míchárně ti udělají i barvu podle vzorku co doneseš, ale ty spreje jsou na modely moc "hrubý". Míchali mi takhle 8litrů barvy na UAZe :lol: (ne do spreje.
Pokud barva pomalu schne, dej to třeba na topení, to pomůže zrání trochu urychlit.
Fakt je že to mám ve sklepě... k topení to nosit nebudu - už takhle to smrdí po celém baráku a ještě to brát nahoru :-D nééé fakt nééé, sestra mě přerazí už za ten smrad na chodbě.
Sice fotka na pytel,ale barva sedí.Jen mi nejde do hlavy,že jsi spotřeboval celej sprej.Mě vydržela na HC, a to jsem před modelhobby přestříkal ještě jednou a porát zbývá cca 1/3.
Mě to taky štve... ale jak ta barva je hustá tak mi přijde že blbě kryla a tak jsem musel dávat víc aby to nebylo flekatý. Příště barvu fakt majznu do horké vody, snad o to víc zřídne.
Stalo se mi taky při stříkání plážofky,že barva blbě kryla.Buď byla vadná,nebo jsem jí málo rozmíchal.Doporučujou pár minut a když si vzpomenu co se vyvádí v míchači barev pro 1:1,tak s ní jebu fakt dlouho.
Jednou se mi nechtěla odlepit kulička ode dna kurňa dlouho.