To by nebyl problém, ale nemám tolik čas, už teď jsem plně vytížen a nestíhám :cry:
Budu teď dělat na zakázku redukční převodovku na el. motor tip 540. Bude se jednat o upravený tip této převodovky: http://store.rc4wd.com/41-Ultra-Compact ... p_782.html Úprava bude spočívat v tom, že ji budu dělat celou novou, více robustnější, hlavně ozubená kola, která budou oproti originálním více jak dvojnásobně širší (materiál ocel) a výstupní hřídel bude uložený v kuličkových ložiskách. Převodový poměr bude 3,5/1 Celé to bude v duralovém kabátě. Celková délka převodovky s výstupním hřídelem bude 41mm, samotné tělo převodovky bude 26mm. Výstupní hřídel bude mít 3,2mm, ale můžu ho samozřejmě pozměnit, dle požadavku kupujícího zákazníka :mrgreen: Takže kdyby měl někdo ještě zájem, ozvěte se, je lepší dělat dvě převodovky, než jednu. Cenu plánuji, pokud bude více zájemců do 1 700,-
Jednou jsme spolu jednali ohledne prevodovky a ta by byla gut,jen nemam vubec cas to dotahnout.
ta od RC4WD nic moc,kdyz srovnam tu od HPI tak ta fakt nema chybu.Uz jsem jich do modelu namontoval urcite pres 200kusu a zadnej proble.
A hlavne nejlepsi je mit vystupni hridel 5mm protoze 90% kardanu je 5mm a ja kvuli te 3.18 musel v cine nechat udelat zvlast krizove kloubky.
Me vsechen cas sezerou saska a vyvoj novinek,jen na zacatek roku se pripravujou 3 nove kity a osadit je tema prevodovka jak jsme spolu jednou uz jednali by bylo super,ale ten cas je kratkej:(
Tak až budeš mít čas a bude to pořád aktuální, tak se ozvi, snad tady ještě do té doby budu :mrgreen: práce mám teď stejně nad hlavu a nevím co dřív.
Nabízel jsem zadavateli té převodovky, jestli nechce ten výstupní hřídel větší, ale trvá na svém, inu co, náš zákazník, náš pán.
Slick7 píše:Tak až budeš mít čas a bude to pořád aktuální, tak se ozvi, snad tady ještě do té doby budu :mrgreen: práce mám teď stejně nad hlavu a nevím co dřív. Nabízel jsem zadavateli té převodovky, jestli nechce ten výstupní hřídel větší, ale trvá na svém, inu co, náš zákazník, náš pán.
vzdyt vis jak jsem to chtel,motor dozadu,hridel motoru dopredu, a vedle nej vystupni hridel 5mm kolem motoru staci tak 10-15mm vystup z tela prevodovky,prevod cca 7:1.
A aby se vesla do sasek 70mm
To víš, že si pamatuji, ale to je o něco náročnější převodovka, než tahle.
Jak budu mít trochu volného času, tak ti zkusím udělat nějaký jednoduchý návrh, aby jsem si byl jistý, že oba myslíme ten samí koncept, ale to nic nemění na tom, že budu potřebovat k výrobě další info, nebo nejlépe rovnou rám do kterého to přijde, abych to mohl vytvořit :wink:
Další komunikaci prosím přes SZ, email, nebo tel.ať tu neplevelíme.
Ahoj,on Martin chce tu převodovku používat přímo ve spojení s kardanem,proto chce větší průměr výstupní hřídele,jenže já ji mám na montáž přímo na motor a to celé půjde nasadit na převodovku od RC4WD,proto jesm požadoval tu výstupní hřídel o malém průměru,protože na ní budu nasazovat pastorky.Jinak jsem velice rád,že už na ní děláš.Já už mám novou Lízu téměř z 60 procent hotovou.
Hlavně prosím Tě nevyhazuj výkres,páč počítám do budoucna s dalším kusem.
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Přebytky z jedné zakázky, na podej opravdu pěkné truck pneu, silniční vzorek, rozměr 62x20mm.
Jedná se o pneu menšího průměru, je to určené na trucky co mají ty menší pneu, nebo se to pěkně hodí na přívěsy typu hengr. K pneu nabízím i luxusní duralové disky na dvoumontáž, vyrobeno na CNC, vytvořeno osazení na ložiska o rozměrech 19x6x6, možno se domluvit i na upravě či vytvoření rezervy z tohoto disku. Tyhle pneu, ani disky jsou nesehnatelné, jsem jediný kdo je nabízí :mrgreen:
Cena za jednu pneu 150,- cena za disk 160,- při větším odběru jsem ochotný slevit.
Mitsubishi Pajero CC-01 + na plaťáku Škoda 130RS,Octavia RScarbon - TT-01
MAN TGA.CC01 4x4 Red Bull - Rctt
Ford Aeromax 6x4 + Red Bull race trailer
tahač Škoda Xena
a několik projektů Autoservis Auto KLÁSEK - 606165243