Dřívě jsem tady popisoval můj plán o konstrukci ruční brzdy, která drží auto i v prudkém svahu, při focení apod. Původní plán byl použití kotoučové brzdy, ale realizace by byla docela složitá. Napadl mě jednoduchý, ale při tom účinný plán. Použití dvou ozubených kol. Jedno je umístěno na výstupu z převodovky a druhé na páce serva. Obě kola jsou napevno připevněná. Servo dám na třetí kanál a při zabrždění se kola jednoduše zaklesnou do sebe a díky síle serva a převodů zůstanou v sobě. Tak se jednoduše oddálí a umožní volné otáčení.
To si děláš srandu, ne? Kde máš jako katalyzátor???
woe... seru na to, jdu fotit a všechno prodávám!!!
Nicméně k té ruční brzdě. Nápad to je určo dobrej, ale osobně si myslim, že kdyby se do sebe nezakusovali ozubený kola, ale jen na nějaký vhodný povrch dosedala ta páka zase s něčím vhodným, tak by se to udrželo taky a při jemné manipulaci by se tím dalo auto pomaličku spouštět z kopce. Otázka samozřejmě zůstává jestli to namixovat k plynu, nebo řídit samostatně, to už by se s tím dalo dál pracovat. Co?
Já zatím budu zkoušet tuhle amatérskou verzi. Pokud myslíš použití něčeho jako u auta 1/1, že při třeba rozjezdu do kopce kombinuješ pouštění ruční brzdy a plynu/spojky tak, tohle by asi šlo u kotoučovky. Mě to stačí zatím takhle. Chci to fakt jen třeba na to focení v terénu apod. Jen aby to neujelo nebo já to nedržel motorem s přidaným plynem :mrgreen: