Já bych si to celý sakum prdum odkoupil a pak tam pořádal letní tábory...představte si, že vás takhle vyvezou někam doprostřed Ruska, tam vás někde v chatce ubytujou, ráno dostanene baťůžek se svačinou a pudete se na celej den kochat tady tou nádehrou...ale rozhodně NEŠAHAT! :NO:
Mercedes-Benz G a GLK na CC-01
Když to nemá kozy nebo kola, budou s tím problémy...
:OHNO: 8( 8o :-( To hadam neni mozne... Ked som videl na prvej fotke taky rozbity hrdzavy moj asi najoblubenejsi rusky stroj - ZIL 131, tak mi prislo luto a ono to na dalsich fotkych ich tam bolo v rade hadam zo 30.... A dalsie ine napr GAZ 66... To som si ako vzdy predstavoval, ze raz ,,objavim oázu" presne takto zarastenu s krasnymi autami :| to je nahoda co? ze ono to naozaj dakde taka je :wink:
Všimli jste si, že je to tady jako u fotbalistů, kteří rádi začínají větu "Tak určitě" nebo "Tak já si myslím"? :) Mrkněte na příspěvky u staveb modelů, zejména aktualizace současného stavu modelu začínají velmi často slůvkem "tak". Tak určitě, hlavní je do toho třeba dát srdíčko a mít trochu štěstíčka, nejsme tady na hodině češtiny :)