:-D jojo přesně tak.A navíc máme dvouletou holčičku a tu naštěstí baví taky auta,takže vždycky když montuju Slashe tak mám malou pomocnici a žena klid pro sebe.A že někdy umí pomáhat :tleskam: kdybych neměl magnet tak ty šroubky nenajdu.
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Tak to mám to samí bere ten křiž na kola a montuje.Už se těšim až jí bude víc a koupim auto i pro ní :) snad jí to ještě bude bavit.Jinak až budou peníze na karoserii tak hned kupuju a můžu se aspoň kochat :HOPS:
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Malý dotaz co znamená u kol OEM?A můžu dát na axika tyto kola
4x nový disk OEM Steel 1.9 Stock Beadlock Wheel našel jsem je tu v bazáči za 400Kč ale nevim jestli nebudou malý a co na to za gumy?Když mám 1.9 disky tak to samí i kola?Chápu to dobře?
Ty kola se tak jmenujou na axika pasovat budou...na 1.9 disky patri 1.9gumy jinak ty pneu co si jsou v odkaze jsou ty stejne co jsou na axiku originalne....
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! " " Seru na poli , jezdím pro body... "
Ono to není úplně tak jednoduchý. Ty průměry se trochu lišej. Na axialskej ráfek od FlatIronů gumy RC4WD lehce natáhneš a seděj normálně, naopak FlatIrony proti oem plecháčům jsou velký. Asi by tam nahačmat šly, ale hnusně. Pokud chceš mít na plecháčích něco jako FlatIrony, tak tam dej Rock Crushery a mělo by to sedět.
Taky jde, kromě průměru, i o tvar patky gumy. Gumy RC4WD ji maj tenkou, ProLine trochu silnější a Losi ještě víc. Rock Clawy, nebo Bashery by se možná na badlocky RC4WD nevešly vůbec. Zkoušel jste to někdo? Já je zatím myslím viděl jen lepený.
Nevím, jak se teď změnilo označování směsí ProLine, ale s červenou tečkou byla tvrdší směs, než FlatIron v kitech. Tam se dávaly měkký G8.
Mám v tom ale trochu chaos. Měli jsme neoznačený měkký (asi) G8 v kitu i v jednom RTR-ku, v jinym RTR-ku znatelně tvrdší M2 se žlutou tečkou.. Asi v tom nejsou pevný pravidla.
No mě se líbí ty plecháče a gumy bych bral nějakej hezkej vzorek,aby vypadal jako origo ale aby taky něco vyjel.Myslim si že by ty flat irony na tý toyotě vypadaly blbě a hlavně ty axial disky..Ale nejsem si jistej kdyžtak mě opravte :-) Rád si nechám poradit jaký mám vzít disky a pneu.Tady jsou ty disky co jsem našel za 800Kč a líbí se mi i ty gumy co tam má ta toyota,ale nevim jak na tom budou po jízdní stránce.Já bych chtěl měkčí gumy(myslim že jsou přilnavější)