Mohu Ti jen říct, že FlatIrony jsem na tyhle plecháče zkoušel a moc tam nepasujou, protože jsou větší. Předpokládám, že to bude platit o všech 1,9" od ProLine. Fakt je, že co nejde násilím, jde větším násilím, ale pokud předpokládáš, že s tím budeš trochu laborovat, dávat závaží, měnit vzorky, vybírej radši kompatibilní sady. Není žádnej med se donekonečna trápit s kolama, co netěsněj, blbě se montujou, atd. Stačí se trochu porozlédnout po expedicích a potkáš fůru šmajdavejch koleček, někdy i na fajnovejch leštěnkách známých desetinových celebrit! 8)
"Vyjedutelnost" je těžce relativní pojem. Chce to aspoň zhruba vědět, čím se chceš převážně prodírat, protože třeba podmínky na sněhu, na šutrech, v bahně (v jinym bahně..), jsou diametrálně odlišný. Dobrý je mít aspoň pro začátek něco obecně uznávanýho jako dobrej univerzál a pak, podle toho v čem Ti subjektivně přijdou nejslabší, vybírat další. Je to sice alchymie, ale taky trochu (dost) móda a když začnaš tahat z lidí, proč tam maj zrovna tohle, často nakonec zjistíš, že protože se jim to líbí. Ale to taky potěší, takže je to důležitý!
Tak jsem domluvenej s Martinem na těch diskách pak koupim ty thompsony bude.K axiálu jsou nějaký lepený kola a co jsem se dočetl tak by neměly být špatný.Jen s nima asi nejezdit ve vodě když jsou lepený.
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Tak a mam objednany disky,takže takovej malej základ by byl. Už aby byla nějaká ta brigáda ať si na to našetřim co nejdřív.Z platu to jde pomalu do ty kasičky a navíc se holce roztrhly boty :( nechápu z čeho to dělaj.Jinak kdyby někdo potřeboval gumu na zástěrky tak dejte vědět.Mám tu gumu s plátnem uvnitř.Má tloužku zhruba 1mm-2mm
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
:-D :-D to by mi malá dala.To by vypadalo šíleně.A až by vyrostla tak by mi to vyčítala,že jsem na ní šetřil :mrgreen: Naštěstí jsou teď slevy na každym kroku.Akorad tu karosu maj pořád za dost :cry:
malinkej dotaz u toho axiala jsou na trvalo uzavřený diferenciály nebo se to dá měnit??Bral bych něco jako je u Summita tam se dají uzamknout přes vysílačku.
Tak to jde a co to ovládání?Nějak tomu nerozumim jak se to dá udělat.Vim že se to bude zapínat přes servo,ale to je vše.Nevim jestli to má vůbec cenu to tam rvát,ale ten axik musi blbě zatáčet když to má úplně uzavřený.Nebo se mýlim??