Tak jsem si koupil novou srandu, a tou je jedna z novinek od Axialu. Ještě jsem ho tu nepostřehl tak ho sem dávám abych ukázal v čem je ta novinka nová... Je to moje první SCXko doted' jsem měl zkušenost jen s CC-01 takže se zatím sezanmuji s vlastnostma tohoto supr podvozku. Nejviditelnější změnou je obutí.... Pneu je krásně měkké, vzorek je dobrý a i v zasněženém terénu fungují dobře a se závažím v kolech to bude to pravé ořechové :D JENŽÉÉÉ ! háček je v tom že jsou nalepený na disku. Nezbývá než odlepit vložit závaží a zase nalepit :-( Další změnou jsou kardany, které jsou plastové s kovovými klouby a tváří se že něco vydrží :D tak uvidíme, Dále kryt Spuru který se tu už řešil. Ložiska jsou vybavena nikoliv kovovým zakrytováním, ale gumovým, které se lépe osvědčilo v prašném prostředí, což je taky dobrá změna :tleskam: Výstupní hřídele z převodovky jsou z kovu a né z hliníku jako tomu bývalo doted'. A kardany jsou k ní přichyceny červíkem tzv. skrz hřídel. Regulátor AE-2 je sice velký ( asi jako krabička s přijmačem) je vybaven vypínačem, a je nastaven z výroby na Li-Polky. Při prvním zmáčknutí spátečky to brzdí, a při druhém zmáčknutí to couvá. Nevýhodou snad je že vše je v plastu, Linky, Kloubky, řízení... už nevím co napsat, zatím jsem to pořádně nerozkuchal dokud vše funguje jak má... tak jsem zvědav co ješt oběvím :d nemám v plánu žádný tunění, líbí se mi to tak jak to je. A musím pochválit Soudruh Designéra z USA Protože zvolená barevná kombinace se mi vážně moc zamlouvá :oops: a neplánuji kupovat nějakou jinou PET flašku od Pro-Line.

zbytek foto v protlaku
http://josephbreaker.rajce.idnes.cz/SCX ... ONCHO_RTR/ Pardón za velký foto :roll: