neboj, zatopim v sudu jako správnej bezďák a do knajpy nemusíš,jinak pro účastníky zájezdu- na jaře bude rozšířená trať a sehnal sem malej bagřík na úpravu terénu takže opět uvítám nějaký finanční obnos ,pro začátek dávám pětikilo do kasičky
edit :sem zapoměl že s Čendou,Wendisem a Stifim připravujem po vybudování nové části trati (která bude v dosavadním stylu ala Doupov) novinku v podobě holidajkapu -dráha bude součástí ochozu trati takže to nebude narušovat Doupovský styl a hlavně to bude sranda
Naposledy upravil(a) mrak03 dne 06.02.2012 21:39, celkem upraveno 2 x.
:mrgreen: stavěl jsem už trať pro osminový buggyny (osm tater matroše)...takže o tom taky něco vím...a nejsem levaso :YOP:
možno pakukať http://www.hyper.estranky.cz/
na brigádu můžete, každá ruka dobrá, představu jak bude trať vypadat mám vcelku jasnou a zbytek vymyslím za pochodu ale největší problém jsou peníze na stromky atd. jinak mám v plánu lehkej přístřešek aby bylo kam se schovat v náhlé nepřízni počasí takže budu schánět nejlíp trámky a vlnitej plech ale to musím pořešit až na jaře, v horším případě trubky a svařím konstrukci ale všechno je otázka peněz (doma už nic nemám a nevím kde by to případně bylo navíc) , mimo to bude brigáda na znovuoplocení pozemku (pomoc majiteli )